Slika nije pronađena

Prošle smo se godine naježili dosta puta zbog scena koje lede krv u žilama, a čini se da nas nešto još bolje čeka i u ovoj godini. Ljubitelji hororca uživat će kroz cijelu godinu jer nam skoro svakog mjeseca u kina dolazi novi filmski spektakl.

Bit će svega: krvi, neobjašnjivih situacija, čudovišta, straha, proganjanja i iluzija. Iako se o nekim naslovima priča već neko vrijeme, za neke nismo čuli, ali to ne znači da ih se ne isplati pogledati i kasnije sa strahom u kostima se skrivati ispod popluna.

The Bye Bye Man — 13. siječnja

Prema legendi,  The Bye Bye Man slijedi tri studenta i pojavljuje se na svakoj njihovoj fotografiji. Već u traileru se frajer u crnom čini stvarno strašan, kakav je tek u filmu?


Rings - 3. veljačeSplit — 20. siječnja


Treći nastavak iz franšize koja je mnogima već prirasla srcu. Trinaest godina nakon, Samara opet napada.

Čovjek koji ima čak 23 podvojene ličnosti i može mijenjati izgled svog tijela. Otme tri djevojke i zarobi ih, a tada im jedna od ličnosti kaže da će im 'zvijer' napraviti strašne stvari. Ovome ćemo svakako dati priliku.


Get Out — 24. veljače

Cura i dečko odlaze na upoznavanje kod njezinih roditelja. Zvuči idealno, ali to je ipak hororac a nakon trailera zbilja želimo pogledati i cijeli film.The Belko Experiment — 17. ožujka

Moderno doba, predobar posao i cool zgrada. Odjednom se cijela zgrada zatvara, a glas sa zvučnika kaže da se moraju početi ubijati međusobno ili će ih oni početi sve ubijati. Pogledate trailer i poželjet ćete pogledati cijeli film.

Alien: Covenant — 19. svibnja

Ako ste gledali Aliena i Predatora onda znate o čemu je ovdje riječ. Ridley Scott pripremio je pravu poslasticu.Annabelle 2 — 11. kolovoza

Film koji će ispričati priču o tome kako je čuvena Annabelle postala tako opaka lutka. Trailer ne pokazuje puno, ali znamo da će mnogi jedva dočekati film.


It — 8. rujna

Klauni koji napadaju ljude obilježili su 2016. godinu, a hororac koji je prestravio mnoge devedesetih dobio je svoj remake. Trailera još nema, ali ovo će svi ići gledati u kino. Radnja je poznata - klaun napada djecu u malenom gradiću, hrani se njihovim strahom i nitko ne želi pričati o tome. Ovako će izgledati novi lik:


A ovo je trailer stare verzije:


Foto: Youtube

I.I.

Pročitajte još:

Svi su oduševljeni novim hororcem: 'Ovo je bolje od Egzorcista'

Napadaju li nas klaunovi zbog ovog hororca koji dolazi u kina?

Strašne priče u 2-3 minute: najjeziviji kratki horor filmovi


Filmovi horor film 2017

Još vijesti