Slika nije pronađena
Dragi naši teenovci, svi vi koji smatrate da imate zanimljivu (ljubavnu) priču za ispričati ili pak glumački talent za pokazati – javite se mladoj filmašici Luciji Pigl koja snima svoj novi film i traži tinejdžere koji bi bilo voljni sudjelovati u snimanju.

O čemu se radi?

Radni naziv filma trenutno je “Film prekinutih veza”, a inspiriran je Muzejem prekinutih veza.

Film bi bio temeljen na priči nekoliko ljudi (3-5 osoba) raznih životnih dobi, od tinejdžera do umirovljenika. Inspiriran Muzejem prekinutih veza, film bi bio sačinjen od priča o najljepšim, najsmješnijim ljubavnim vezama koje su se iz nekog razloga prekinule. Bit će prisutna i usporedba između današnjih ljubavnih veza i onih koje su trajale prije 50-ak, 60-ak godina. Sve to bit će prikazano na vrlo jedinstven, interesantan i zabavan način pružajući gledatelju emocije i humor u isto vrijeme.

Lucija nas je kontaktirala mailom, a prenosimo vam njeno pismo:

Pratim vas vec jakoo jakoo dugo, te bih vas stvarno molila za pomoć! 
Moje ime je Lucija, imam 16 godina i bavim se filmom već neko vrijeme. Trenutno sam u potrazi za tinejdžerima koji bi bili u mome dokumentarnom filmu. 
Nemam nikakvog budžeta, a niti profita od filma, namjeravam ga slati na neke filmske festivale. U prilogu vam šaljem sinopsis, ali ukratko – film se bavim temom ljubavi kroz više generacija od tinejdžerskih ljubavi danas do ljubavi do prije 50 ili 60 godina
Film je inspiriran Muzejem prekinutih veza (gdje bi ga mogli isto tako prikazivati). Naime, umjesto ostavljanja raznih stvari iz najljepših, najdražih i najsmješnijih ljubavnih veza, ovdje bi se u prvi plan stavila priča
Dakle, trebam tinejdžere koji bi bili voljni ispričati svoju priču pred kamerom. Lijepo vas molim za pomoć, ako biste mogli nekako objaviti priču o mome filmu ili na bilo koji način mi pomoći da pronađem protagoniste bila bih vam neopisivo zahvalna!

Vaša vjerna čitateljica 

-- 
Lucija Pigl

Ako vas je Lucijina priča zainteresirala, možete joj se javiti putem maila na adresu: lpigl@aisz.hr

Lucija će vam odgovoriti u najbržem mogućem roku, a mi ćemo popratiti kako će se razvijati Lucijin film.

I za kraj Lucijina nadahnjujuća poruka u potpisu: Everything is always okay in the end, if it's not, then it's not the end.


L.B.
foto: sxc.hu

audicija poziv za sudjelovanje Dokumentarni film

Još vijesti