Slika nije pronađena

Produkcijska kuća Izvan fokusa d.o.o. raspisuje poziv za audiciju za film Ljeto traje vječno mlade redateljice Nikice Zdunić i producentice Tajane Bakote. Radi se o filmu koji je podržao Hrvatski audiovizualni centar, kao i francuska produkcijska kuća Dobro films.

Film se bavi pitanjem tinejdžerskog prijateljstva, točnije Brunom i Tijom, koje se jedno ljeto nađu u neugodnoj situaciji koja ih postepeno razdvaja i zbog koje njihove različite osobine dođu još više do izražaja. Radi se o filmu koji je za tinejdžere, jednako kao i za odrasle, o priči s kojom se svatko može poistovjetiti, a koja pritom nije dovoljno zastupljena u hrvatskoj kinematografiji, pa i šire. Film se planira snimati sredinom lipnja 2020.godine na Jadranskoj obali. Produkcija je u potrazi za amaterskim i/ili profesionalnim glumcima za uloge dviju najboljih prijateljica (glavne uloge) i uloge dva dečka (sporedne uloge). Prijaviti se mogu mlade osobe od 16 do 20 godina koje ne moraju nužno imati glumačkog iskustva, a žele glumiti i raditi na grupnim projektima.Potrebno je poslati na mail info@izvanfokusa.hr sljedeće informacije do 5.12.2019.:

1) ime, prezime, mjesto prebivanja, dob

2) fotografije lica i tijela (ne starije od 6 mjeseci)

3) mobitelom snimljen video u kojem se predstavljate. Ispričajte nešto zanimljivo o sebi ili anegdotu s ljetovanja. Opcionalno nam možete poslati video s prijateljicom/em ako se oboje javljate na kasting (ukupno trajanje do 4 minute).

4) kontakt roditelja (broj telefona i mail adresa) u slučaju da maloljetnosti i kontakt djevojke ili dečka koji se prijavljuje

Mail treba nasloviti: Ljeto traje vječno_audicija_ime i prezime

Dosadašnji filmovi Nikice Zdunić i Tajane Bakote su proputovali niz svjetskih i domačih festivala kao što su San Sebastian film festival, FIPA, Sarajevo film festival, FidMarseille, ZagrebDox, Zagreb film festival, MakeDox, Bajina bašta, itd. Njihovi filmovi, kao što su 13+, Žene žene žene, Sanja i Sovjetski psi su osvojili brojne nagrade u raznim filmskim kategorijama.


O produkcijskoj kući Izvan fokusa: Izvan fokusa je tim mladih profesionalaca koji zajedno djeluje više od osam godina, a specijalizirani su za filmsku produkciju, fotografiranje, snimanje i montažu različitih video i TV formata. Tim je sastavljen mahom od mladih ljudi koji svojim djelovanjem potiču na kreativnost, bavljenje umjetnošću i stalno usavršavanje u svakom području djelovanja. Nakon djelovanja kroz udrugu, tim 2018. godine osniva i poduzeće Izvan fokusa d.o.o. kroz kojega obavlja audiovizualne djelatnosti.


Foto: Freepik – asierromero/ Giphy

PR

Pogledajte još:

Biste li skinuli aplikaciju koja vam odbrojava dane do smrti? U novom teen hororu vodi se borba s vremenom

Ovu odvratnu činjenicu o Hogwartsu sigurno niste znali! Fanovi Harryja Pottera su zgroženi

Želiš se isključiti ovaj vikend? Ovih 11 najboljih Netflix filmova iz 2019. ti mogu pomoći u toj misiji

prijava glumački talent mladi glumci tinejdžeri audicija film

Još vijesti