Slika nije pronađena

Ako je toliko dobar zvijezdi 'Riverdalea', dat ćemo mu i mi šansu. Lili Reinhart je toliko oduševljena jednim novim filmom da ga je pogledala čak 4 puta u prošla 3 tjedna.

Lili Reinhart ovo ljeto provodi kao i svi mi – gledajući filmove. Točnije, u njenom slučaju, gledajući jedan film stalno iznova i iznova. Nedavno je izašao film 'Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga' i osvojio ljude. Uključujući i Lili. Priznala je na svom Instagramu da joj je ovaj film tooooliko dobar da ga je pogledala 4 puta u posljednja 3 tjedana. Film joj je zabavan i smiješan.

Svi koji već nisu pogledali ovaj filmski hit, škicnite trailer iznad i saznajte je li to nešto po vašem ukusu. U glavnim su ulogama Will Ferrell i Rachel McAdams, a film prati dvoje ambicioznih glazbenika Larsa i Sigrit, koje glumi ovaj dvojac. Lars i Sigrit dobe priliku života, predstavljati svoju zemlju na Eurosongu. Napokon imaju priliku dokazati svima da se treba boriti za svoje snove i ne odustati. Hoće li uspjeti to dokazati ili će neslavno propasti njihov plan? S obzirom da se ove godine nije održao Eurosong, ovo je Netflixova zamjena za sve ljubitelje ovog glazbenog spektakla. Lili ga svima toplo preporučuje.

Foto: YouTube/ Instagram printscreen/ Imdb

M.T.

Pogledajte još:

Sve su nas zavarali: U ovih 11 filmova i serija likovi koji su kao dobri zapravo to nisu – sebični su i toksični

Jasno je da će ovo biti veliki hit! Selena Gomez je producentica romantične komedije koja samo što nije tu

Organizirajte movie night s frendicama - Na Netflix dolazi nova plesna ljubavna priča koju morate pogledati

preporuka Netflix film lili reinhart Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

Još vijesti