Slika nije pronađena

Izgledaju obećavajuće. Složili smo kombinaciju nekih pravih girly romantičnih filmova, strašnih horora i svega ostalog pomalo. Za ovu je godinu već najavljeno toliko filmova, a neki se čine bolji od drugih. Poput primjerice ovih.

Novi filmovi izlaze non stop, tko može pratiti što je sve najavljeno i što sve dolazi ove godine, a što ipak sljedeće. Koje ćeš filmove gledati ovisi o tome koji su ti omiljeni žanrovi, ali ovo je 7 naslova koji su najavljeni za ovu godinu, a koji bi ti se mogli svidjeti bez obzira na to koji žanr preferiraš. Ima svega, od slatkih romantičnih filmova preko super junaka do Timotheeja Chalameta u glavnoj ulozi. Ovi se ne propuštaju!

The Kissing Booth 3 (ne zna se)

Jedini film na ovoj listi za koji se zna da izlazi ove godine, ali se još uvijek ne zna točan datum je upravo ovaj. Treći, i posljednji nastavak, popularne teen romantične komedije stiže uskoro. Iako ga jedva čekamo, malo je tužno što je tu kraj. Zbog korona virusa, bilo je problema sa snimanjima, nadamo se da će se sve ipak stići finalizirati i da ćemo posljednji Kissing Booth stvarno gledati ove godine kako je i najavljeno.

Black Widow (7. svibanj)

Ove godine izlazi i jedan Marvelov film. Scarlett Johansson gledat ćemo kao špijunku pod nadimkom Black Widow. Radnja je smještena nakon filma iz 2016. 'Captain America: Civil War'. Black Widow, ili pravim imenom Natasha Romanoff je u bijegu i mora se suočiti sa svojom prošlošću, prije nego što je postala Avenger. Hoće li ovo biti jedan od Marvelovih top ili flop filmova?

Cruella (28. svibanj)

Jedan od najdražih Disneyjevih zlih likova dobiva svoj film, Cruella iz '101 dalmatinca'. Bit će zanimljivo vidjeti Emmu Stone kao Cruellu, a i možda napokon svi saznamo zašto je bila toliko luda za psima, pogotovo dalmatincima. Neke je trailer oduševio, drugima se ne čini baš nešto, ali od svih filmova koji su najavljeni za ovu godinu, 'Cruella' je jedan kojem se isplati dati priliku.

Cinderella (16. srpanj)

Ostajem u tonu bajka i priča za djecu. Ove godine izlazi i nova 'Pepeljuga'. U glavnoj ulozi, onoj Pepeljuge, je pjevačica Camila Cabello, a to otkriva i da će film biti više na strani mjuzikla s puno pjevanja, ali takva je bila i originalan animirani film 'Pepeljuga' koji smo gledali dok smo bili mali. Svako toliko dođe novi remake ovog klasika, a uvijek su tu nade da će baš sada biti super. Tako se nadamo i za ovaj.

The Suicide Squad 2 (6. kolovoz)

Ove godine stiže i nastavak popularnog 'Suicide Squada'. Prvi film nije baš toliko oduševio publiku koliko se očekivalo, ali DC ne odustaje i sprema se ove godine pokušati opet nas sve osvojiti. Radnja je standardna, zločinci Gothama trebaju udružiti snage kako bi uspjeli u opasnoj misiji. Harley Quinn je svjetla točka, već vidimo da će njene izjave postati memeovi.

Candyman (27. kolovoz)

Jedan horor na listi koji se izdvojio ove godine je 'Candyman'. Radi se o adaptaciji istoimenog klasika iz 1992. godine. Candyman je legendarni ubojica koji se pojavljuje i ubija svakoga tko se usudi reći njegovo ime 5 puta za redom dok se gleda u ogledalo. Nakon što pogledaš film, vjerojatno se nećeš usuditi.

Dune (1. listopad)

Timothée Chalamet u glavnoj ulozi. Treba li uopće dodatan razlog za pogledati ovaj film? Naravno da ne. Međutim, ako te još uvijek ovaj glumac nije osvojio, ono što trebaš znati o filmu je da je 'Dune' je SF klasik, uz Timotheea gledat ćemo u njemu i Zendayju kao i Jasona Momou. Ovo je jedan od najiščekivanijih filmova godine. Radnja prati kraljevsku obitelj kuće Atreides koja postane upraviteljima pustinjskog planeta Arrakis. U ostatku galaksije se krene kuhati rat...

Pogledajte još:

Odnos Hardina i Tesse opasno izmiče kontroli: Najava za novi 'After' je tu i bolji je od svih do sada

Filmovi koje ti nikada ne bi palo na pamet pogledati: 9 naslova koje preporučuju dečki

Filmovi na čije ćeš se završetke pitati – što se to upravo dogodilo?! Top 10 najboljih filmova s plot twistom

Filmovi najavljeni filmovi lista izlaze 2021. godine

Još vijesti