Slika nije pronađena

Emma Stone nova je zvijezda romantičnih komedija. Trenutačno se u kinima vrti njezin film Moj ljubimac Marmaduke, a pojavit će se u hitu Friend With Benefit te u filmu Easy A koji u kina stiže sljedeće godine.

Trenutačno je možeš čuti u kino komediji Moj ljubimac Maramduke, koju ćeš uskoro moći gledati i na DVD-u. Emma Stone mlada je američka glumica koja se probija kroz komedije te, za razliku od mnogih kolegica, pozornost ne privlači skandalima. Osim uloge u filmu Moj ljubimac Marmaduke, poznata je i po ulogama u komediji Superbad i hororu Zombienlad. Upoznaj ovu slatku mladu glumicu.

Tko je Emma

Ona je cura koja cijeli život sanja o tome da postane glumica. U osnovnoj školi bila je članica glumačke družine u svom malom mjestu u Arizoni, a glumiti je počela sa 11 godina. Glumila je u brojnim predstavma s kojima je nastupila diljem Amerike. Godine 2004. s mamom se preselila u Los Angeles i počela ozbiljniju glumačku karijeru.

Glumački počeci

Prvu ozbiljniju ulogu imala je u reality showu In Search of the New Partridge Family. Potom se pojavila u nekoliko TV serija, a 2007. počinje filmsku karijeru ulogom u komediji Superbad. Potom je uslijedila uloga u filmu The Rocker te romantičnoj komediji Ghosts of Girlfriends. U tom je filmu glumila s Matthewom McConaugheyjem i Jennifer Garner.

U filmu Moj ljubimac Marmaduke posudila je glas Mazie, australskoj ovčarici. Ove je godine dobila i glavnu ulogu u filmu Easy A s Amadom Bynes. Riječ je opet o komediji, a Emma glumi studenticu koja je jako konzervativna i svojim se stavovima bori protiv promiskuiteta u školi. Ove je godine dobila ulogu i u filmu Crazy, Stupid, Loved. To je drama o djeci koja preživljavaju napad manijaka na školu. Snima i film The Croods, komediju u kojoj posuđuje glas djevojci Eap, a film će u kina stići 2012. Romantična komedija Friend With Benefits, u kojoj glumi s Milom Kunis i Justinom Timberlakeom, u kina pak stiže sljedeće godine. Cura je stvarno zaposlena...

Emma Stone info

Pravo ime: Emily Jean Stone

Visina: 168 cm

Datum rođenja: 6. studenoga 1988.

Mjesto rođenja: Arizona, SAD

Teen

Emma Stone komedije filmovi moj ljubimac marmaduke romantične komedije