Slika nije pronađena

I dok su mnogi hrvatski fanovi mogli proteklog vikenda uživati u jednom filmu iz franšize o Harryju Potteru na našim malim ekranima, da je kojim slučajem Daniel Radcliffe uhvatio naš program, ne bi gledao film u kojem je glumio.

Naime, Daniel kaže da ga je previše sramota kada gleda sebe u nekim od prijašnjih nastavaka sage o popularnom čarobnjaku.

'Kada bih morao gledati koji od filmova, namršito bih lice toliko da bi mi vjerojatno otpalo', rekao je Radcliffe.

Ipak, ovaj proturječni glumac kaže kako bi opet zaigrao Harryja Pottera ukoliko bi bio napravljen prema kvalitetnom rukopisu: 'Ako bi se radilo o nečem zaista dobrom, zaigrao bih Harryja. Ali ako bi to bilo nešto kratko i loše sigurno bih rekao ne. Sigurno znam da ne bih opet bio Harry samo zbog nostalgije. No, ako sam nešto naučio u životu to je da je glupo zabranjivati si nešto. Moj je moto nikad ne reci nikad!'

Uz ovo Daniel je rekao kako je posljednjih godina toliko zaposlen da se nije mogao brinuti ni za vlastite pse koje je preselio kod svojih roditelja jer da su ostali s njim, ne bi im imao tko dati ni jesti.

Radcliffe je također progovorio i o svom alkoholizmu kojeg se, srećom, riješio: 'Prije sam mogao raditi i nikada ne piti alkohol dok radim. Ali pred kraj snimanja Harryja Pottera radio sam po cijele dane i sve me odvelo na vrlo, vrlo destruktivan put.'

Daniel Radcliffe harry potter

Još vijesti