Slika nije pronađena

A koji je tebi Harry Potter film najdraži? I zašto baš taj? I Daniel Radcliffe, koji glumi Harryja Pottera, odabrao je svog favorita. Evo o kojem se nastavku radi i zbog čega mu je taj posebno drag.

Nema osobe koje je više kvalificirana za odabrati najbolji Harry Potter film od samog Harryja Pottera. Daniel Radcliffe, glumac koji je oživio malog čarobnjaka, i bio on svih 10 godina koliko su se filmovi snimali, ima naravno svog favorita među nastavcima filma. Nedavno je po prvi put otkrio tu informaciju i malo razočarao fanove jer je odabrao jedan od onih koji izgleda ljudima i nije baš posebno drag. U intervju za Wired otkrio je: 'Volim zadnji (Harry Potter i Darovi smrti – drugi dio), ali i stvarno jako volim peti nastavak (Harry Potter i Red feniksa), što kako sam shvatio, nije ljudima baš drag nastavak. Ja ga volim zbog odnosa između Harryja i Siriusa (Blacka), i u tom filmu ima puno scena s Garyjem Oldmanom.'


Osim toga, Daniel je otkrio da razlog zašto mu je baš peti nastavak najdraži vjerojatno ima veze s iskustvom na samim snimanjima. Otkrio je da se na snimanjima ovog nastavka jako dobro proveo i da mu je bilo bolje nego na snimanjima ijednog drugog Harryja Pottera.


Harry Potter i Red feniksa je inače drugi najlošije ocijenjeni Harry Potter film na Imdbu, lošiji od njega je jedino Harry Potter i Odaja tajni.

Foto: Imdb/ YouTube

M.T.

Pogledajte još:

Ovo NIKAD ne bi sami primijetili! Filmovi o Harryju Potteru skrivali su jedan fora detalj

Ovo ne može biti istina! Postoji jedna teorija o Ronu i Hermioni koja lomi srca fanovima Harryja Pottera

Ovu odvratnu činjenicu o Hogwartsu sigurno niste znali! Fanovi Harryja Pottera su zgroženi

harry potter najdraži nastavak Daniel Radcliffe red feniksa