Slika nije pronađena

CineStar Slavonski Brod, prvi multipleks u Brodsko-posavskoj županiji, svečano se otvara 11. travnja u 17:30 sati u sklopu trgovačkog centra City Colosseum.

Prve projekcije za javnost kreću od petka 12. travnja već od 11 sati. CineStar Slavonski Brod jedanaesti je multipleks CineStar u Hrvatskoj, dvanaesti ukupno uz CineStar Mostar, i otvara se u godini kada tvrtka slavi 10. godišnjicu!

CineStar Slavonski Brod u potpunosti je digitalizirano kino s četiri dvorane od kojih su čak tri opremljene RealD 3D tehnologijom. CineStar će i publici u Slavonskom Brodu predstaviti svoju ultimativnu kino dvoranu, CineStar eXtreme, s platnom veličine 100 m².

Ukupan kapacitet kina je 511 mjesta, od toga 410 regularnih sjedala, 96 VIP sjedala i 5 mjesta zainvalide. VIP sjedala smještena su u zadnja dva reda svake dvorane, većih su dimenzija, izvedena u koži, a uz mjesto za odlaganje pića imaju i mali stolić kako bi gledanje filma bilo maksimalno opuštajuće i ugodno iskustvo, za istinsku zabavu s pet zvjezdica.

U CineStaru Slavonski Brod  prikazivat će se prosječno 150 novih filmskih naslova godišnje, a osim filmova posjetitelji ćemoći uživati i u alternativnim sadržajima poput liveprijenosa koncerata, opera, baleta i sportskih događanja, objedinjenih pod nazivom Spektakli u CineStaru. Zasigurno će veliki interes pobuditi i CineStarove proslave rođendana koje su vrlo popularne u svim drugim gradovima, te CineStar loyalty kartice s mnogobrojnim pogodnostima za sve filmoljupce!

Za potpuni užitak gledanja filmova multipleksi CineStar osiguravaju komforne klimatizirane dvorane s platnima od zida do zida i apsolutno najboljom svjetskom audio-vizualnom tehnologijom koja uključuje Barco digitalne projektore, Doremi servere i RealD 3D tehnologiju.

Brojnim i raznovrsnim sadržajima CineStar Slavonski Brodomogućit će dugo očekivano osvježenje u kulturnom i zabavnom životu Slavonskog Broda, a  građanima pružiti mjesto na kojem će moći uživati u vrhunskom kino doživljaju i svjetskim kino standardima.

CineStar slavonski brod