Slika nije pronađena

Najslavnija glumica svijeta Angelina Jolie u petak ujutro, ako je vjerovati glumačkim kuloarima, dolazi na Brijune, gdje bi trebala biti gošća teatra Ulysses, odnosno Rade Šerbedžije i njegove supruge Lenke Udovički.

Hollywoodska zvijezda je, priča se, bacila oko na našeg Radu, točnije želi ga u svojem redateljskom prvijencu koji bi se uskoro trebao početi snimati, a čija je radnja smještena na području bivše Jugoslavije. Koji god razlog njezina dolaska bio, ova vijest uzburkala je danas mnoge i već su krenula nagađanja koliko će se dugo zadržati i što će sve posjetiti, piše Jutarnji.hr.

No, za sada je jedino poznato da bi u petak navečer trebala nazočiti predstavi Kralj Lear u kojoj glavnu ulogu tumači Šerbedžija, a čiju režiju potpisuje Udovički. Ukoliko se ta informacija pokaže točnom, Angie će predstavu gledati u društvu premijerke Jadranke Kosor, ministra kulture Bože Biškupića i ministra turizma Damira Bajsa, koji su baš u petak odlučili pogledati tu Shakespearovu dramu.

Prije predstave glumica, za koju se još ne zna hoće li doći sama ili u pratnji Brada Pitta  i njihovo šestoro djece, navodno će razgledati brijunske otoke, a nesumnjivo će joj društvo praviti osoba zbog koje i dolazi u Lijepu našu - Rade.

Jolie, koja je trenutno na europskoj turneji na kojoj promovira svoj posljednji film ‘Salt’, u travnju je sa svojim suprugom Bradom Pittom bila u posjetu Bosni i Hercegovini gdje je obišla Višegrad i izbjeglički kamp u Goraždu nakon čega se par kratko odmarao u Crnoj Gori. Tada se pojavila informacija da će slavni glumci navratiti i u Dubrovnik, ali navodno su odustali u posljednji trenutak kada je informacija procurila u javnost, a mediji pohitali u Dubrovnik. Glumica je inače ambasadorica UNHCR-a, zbog čega je obećala da će snimiti film o ratnim vremenima u BiH.

V. D., Jutarnji.hr

angelina jolie glumci Brijuni Rade Šerbedžija brad pitt

Još vijesti