Slika nije pronađena

Ne, nije vas omamila vrućina – ovo je stvarno istina! Svi filmovi u svim formatima, a uz njih i najukusnije kokice i nachosi te odabrana osvježavajuća pića toga će dana samo u CineStar kinima biti nevjerojatnih 10 kuna!

U akciju su uključeni i premium formati IMAX, 4DX, 3D i Auro koji će svim posjetiteljima pružiti najbolje kinoisku­stvo u vrhunskom kinu s pet zvjezdica.


Ulaznice se prodaju munjevitom brzinom, 4DX je potpuno rasprodan dok je za IMAX ostalo svega nekoliko ulaznica do kojih će uspjeti doći samo najbrži koji već danas kupe svoju ulaznicu. Stoga požurite kako biste osigurali svoje sjedalo za najbolji filmski dan u godini!

Skupite svoju ekipu i uživajte u najnovijim filmskim hitovima poput Ant-Mana i Nemoguće misije: Odmetnuti koji vas čekaju u prestižnim 4DX i IMAX formatima, a animirani filmovi kao što su Malci, Izvrnuto obrnuto te Mali zmaj Kokos bit će savršeni za obiteljski izlazak!

Ne možemo zamisliti bolji način za bijeg sa vrućega asfalta, zato požurite do naj­bližeg CineStara ili on line kupite svoju ulaznicu za CineStar dan za 10!

Sve detalje potražite na CineStar web stranici.

CineStar film kino Filmovi

Još vijesti