Slika nije pronađena

Kada je tek izašao film Sumrak sve su tinejdžerice poludjele za vampirom Edwardom Cullenom te su htjele točno takvog momka. No, s odrastanjem shvatimo da nije moguće naći kopiju dečku s ekrana.

Brojne naše simpatije iz knjiga, filmova i serija su ustvari skroz koma kada malo bolje mućnemo glavom. Neki od njih imaju otrovnu osobnost, drugi su manipulatori dok treći namjerno svoje cure dovode u opasnost i zato se pitamo koja bi djevojka u stvarnom životu uistinu bila s njima?

Bez obzira na to mi sve bile smo zaljubljene u njih iako su daleko od 'savršenog':

Dean Forester (Gilmoreice)

Često možemo čuti starije cure kako govore da su im Gilmoreice bile najdraža serija tijekom puberteta, ali to ni ne čudi jer je serija uistinu odlična i za sve generacije. Gledajući seriju ponovno, mnoge od tih djevojaka su shvatile koliko je veza između Rory i Deana bila nezdrava. On je bio jako posesivan te joj nije dao prostor koji je trebala. Kasnije u sezonama je čak vlastitu ženu varao s Rory te je bio emocionalni zlostavljač – zlostavljao je i Rory i svoju djevojku.Chuck Bass (Tračerica)

Tračerica je serija koja je poznata po totalnoj drami i manipulaciji, ali ovdje se iz gomile dečki iz serije izdvaja Chuck. Premda njega većina djevojaka vidi kao pravog `romantika`, većina stvari koju on radi je opasna. Kada bi Blair napravila nešto što se njemu nije svidjelo on bi ju odmah ponizio i pokušao ju je kontrolirati. U sceni kada mu ona priznaje da je bila zaručena za nekog drugog on fizički na nju nasrće, a na kraju svih sezona njih dvoje su i dalje zajedno što nije baš najsvjetliji primjer za pokazati tinejdžericama.Edward Cullen (Sumrak)

Ovo su već mnogi primijetili, ali valja opet spomenuti: glavni lik u Sumraku osim što je vampir je ujedno i `stalker` koji se ponaša pomalo jezivo. Osim toga, on jako voli kontrolirati Bellu pa čak i nakon prekida. Edward si je uzeo za pravo kao da uvijek zna što je najbolje za Bellu, a to nije romantično nego skroz `creepy` i ludo.


Tate Langdon (Američka horor priča)

U Američkoj horor priči Tate rabi ljubav prema svojoj curi Violet u smjeru koji će nju zauvijek ostaviti s njim. Naime, radi se o tome da ju je on nekako natjerao na samoubojstvo, a da tog nije bila niti svjesna, a budući da je on odavno mrtav – njih dvoje ostaju zauvijek zajedno. Njegova manipulacija je maskirana u `brigu` o Violet što je čista glupost jer je on vrlo sebična osoba.


Zvijer (Ljepotica i zvijer)

Iako je ovo kod većine djevojaka jedan od favorita za najbolji Disneyjev crtić, moramo reći da je Zvijer skroz koma. Osim što se on na početku uopće nije ponašao uljudno i kulturno prema Belle, on ju je zaključao sa sobom u dvorac i nije ju htio pustiti da bude sa svojim ocem.


Ezra Fitz (Slatke male lažljivice)

Veza Ezre i Arije u seriji je komplicirana na više razina. Prvo, on je njen profesor. Drugo, on je vrlo manipulativan iako to možda ne želi biti. Činjenica što joj je profesor i to što je manipulativan je najgora kombinacija ikada jer ju tako može kontrolirati na više načina. Pa čak i nakon što prekinu on se i dalje nekako petlja u njen život i straši ju.Izvor: gurl

I.P.

Pročitajte još:

Zašto ih svi vole? Omiljeni likovi iz teen filmova koji su zapravo grozni

Iritantni ljubavni trokuti iz omiljenih filmova

S ekrana ravno u srce: ljubavne lekcije koje su nas naučile naše omiljene serije

Koma savršeni dečki dečki s tv ekrana

Još vijesti