Slika nije pronađena
Vragolasti Dennis pravim imenom se zove Mason Gamble i ima 31. godinu. Nije nimalo loš i čini nam se da bi još uvijek mogao podvaliti dobru 'spačku'!

Mason Gamble glumio je glavnu ulogu u filmskom hitu pod originalnim nazivom 'Dennis the Manace' iz 1993. godine, a koji je nastao na temelju stripa Hanka Ketchuma. Tada je imao samo sedam godina i bio je oličenje 'zloćka', upravo ono što je trebalo za ovaj film, barem izgledom.

Dennis Mitchell je bio dječak koji je gospodinu Wilsonu konstantno dizao tlak i lomio živce, a nas nasmijavao od suza. Njih dvojica nikako nisu 'išli zajedno', iako se dječak samo želio zabaviti dok su njegovi roditelji bili izvan grada na nekoliko dana.

via GIPHY


Upravo ta uloga obilježila je Masonov život, a za nju je dobio i nagradu 'Youth in Film Award' Youth Artist Associationa. I prije je glumio – 1993. godine s Billom Murrayjem u filmu 'Beskrajan dan'.


U posljednje vrijeme nešto ga rjeđe vidimo u blockbusterima – na njegovoj internetskoj stranici piše da je 2006. godine radio na snimanju serije 'CSI: Miami' i na filmskoj adaptaciji novele 'Golf in the Kingdom'.Sada je sasvim zgodan dečko – sa svojom 31 godinom izgleda kao pravi 'nestaško'.Foto: Giphy/YouTube/Instagram

M.Z.


Pročitajte još:

WOW kakva preobrazba – Macaulay Culkin više ne izgleda ovako

Kakva promjena: Danas su ikone ljepote, a ovako su izgledale prije 10 godina

OMG Znaš li kako izgledaju likovi koji daju glas Simpsonima?

Glumac zloćko zgodan Vragolasti Dennis Dennis the Menace Mason Gamble

Još vijesti