Slika nije pronađena

YouTuberi su sve manje tematski određeni, svi snimaju najrazličitije videe, ovisno o tome što u tom trenutku trenda. Ovih petero je odlučilo iskopirati izglede i ponašanje celebova kojima sliče, i u tome su bili vrlo uspješni i zabavni, ako se nas pita.

Oponašanje celebova je smiješno, a ovi su youtuberi odlučili to iskustvo snimiti i podijeliti sa svijetom. Neki su se ismijavali s dobro nam poznatim celebovima, a drugi su pokušali biti što je moguće uvjerljivijima i prošetati gradom da vide hoće li nekoga uspjeti zeznuti. Ovim su videima oduševili hrpu ljudi, a ako ih još niste vidjeli, propuštate pravu zabavu. Evo kojih je to pet youtubera najbolje iskopiralo celebove:

Julia Finkelstein kao Ariana Grande


Ovo je najzabavniji video koji ćete vidjeti, u to nema sumnje. Julia je toliko dobro iskopirala Ari kroz parodiju da se nećete moći ne nasmijati, ali i vidjeti sličnosti s pravom Ari. Izgled, glas, pokreti, nokti, ma sve! Da video bude još zanimljiviji, snimila ga je i kao parodiju na Vougeov '73 Questions'. Jedan komentar je najbolje napisao: 'Ona zvuči više kao Ariana nego prava Ariana'. Ovo je oponašanje najbolje ikad.

Niki i Gabi kao Kylie, Ariana, Billie Eilish...


Ove dvije sestre poznate su po svojim imitacijama celebrityja, ali jedan koji je posebno super, možda zato što je u jednom videu obuhvaćeno čak nekoliko celebova, je upravo ovaj. U društvu frendice pretvarale su se sve tri u različite celebove i onda prolazile kroz drive thru različitih fast foodova. Možda nisu uspjele zeznuti blagajnike koji su im uzimali narudžbe, ali oponašanje im je išlo prilično dobro. Gabi kao Kylie je skroz neočekivano dobra.

Shameless Maya kao Nicki Minaj


Neke imitacije nisu toliko wow, ali su itekako zabavne. Shameless Maya i njen bratić su se preobrazili u Nicki Minaj i pretvorili video u natjecanje tko će biti bolji. Rezultat je jednostavno urnebesan. Ekspresije lica su im vrh. Transformacija je luda, a najbolje ćeš vidjeti koliko je velika kada vidiš kako izgledaju prije preobrazbe.

Natalia Taylor kao Taylor Swift


Natalia Taylor se u ovom videu išla preobraziti u Taylor Swift, na koju čak u nekim trenucima malo i liči, ali nakon transformacije – ISTA Taylor. Iskopirala je jedan od njenih lookova kakve često fura i kada je stavila sunčane naočale, bilo je teško povjerovati da to stvarno nije Taylor. Otišla je u shopping centar da vidi može li zavarati ljude, a je li joj taj pothvat uspio ili neslavno propao? Pogledaj video i saznaj.

Meghan McCarthy kao Post Malone


Ova se youtuberica skroz dala u svoju preobrazbu. Umjesto da se odlučila za neku drugu zvijezdu koju bi jednostavnije 'skinula', ona se odlučila za Post Malonea. Uzela si je čak vrijeme da iskopira njegove tetovaže na licu, sve kako bi bila što je više moguće uvjerljivija. Krajnji rezultat je kaotičan, ali presmiješan. Ovaj video će posebno zabaviti jer ova preobrazba nije bila lagana i Meghan je stalno naletavala na nove probleme. Pogledaj video i zabavi se!

Foto: YouTube/ YouTube printscreen

M.T.

Pogledajte još:

Izašao je YouTube Rewind 2019 – i svi ga mrze, još više nego prošlogodišnji!

Kako najuspješnije prikriti akne?! Ovih šest YouTuberica otkriva svoje top make up tajne

Ovih deset YouTube tutoriala su savršeni za uljepšati ovako tmurne kišne dane – isprobaj ih i ti!

oponašanje imitiranje celebovi zabavno youtuberi