Slika nije pronađena

Iako je TikTok postao najpopularnija društvena mreža prošle godine, jednoj je popularnost također skočila više nego ikada, a to je OnlyFans. Ova platforma ipak baš nije za svakoga, ali je mjesto gdje se zarađuju vrtoglave cifre.

OnlyFans postoji od 2016. godine, ali nikada nije bio popularan koliko je to postao u zadnje vrijeme. Zamišljen je kao mjesto gdje će fanovi plaćati mjesečnu pretplatu da vide ekskluzivne sadržaje svojim omiljenih celebova i influencera. Ali njegova se primarna funkcija sada malo okrenula. OnlyFans je postao mjesto na kojem najčešće celebovi i influenceri pokazuju malo više – ali ne svog života, već tijela. Iako ima i izuzetaka, oni koji ga stvarno koriste kako je i zamišljeno.

Kako je svijet pogodila pandemija, tražili su se različiti načini dodatne zarade, a ova se stranica mnogim poznatima učinila kao dobra ideja – i kod nekih je stvarno ispala kao dobra poslovna ideja jer cifre koje mjesečno zarađuju su lude. OnlyFans radi na principu da korisnici svojim pretplatnicima postavljaju mjesečnu pretplatu na svoj sadržaj. Koliko će netko moći zaraditi ovisi i o tome koliko je popularan na drugim društvenim mrežama. Iako se uz OnlyFans uvijek veže eksplicitan sadržaj, neki celebovi, poput Cardi B, ne objavljuju gole fotke uopće, a zarađuju milijune dolara mjesečno.

Drugi koriste ovu platformu da s fanovima dijele novu glazbu, videe kako izgleda snimanje spotova iza scene i različite druge ekskluzivne materijale koje ne objavljuju nigdje drugdje. A tko su celebovi koji najviše zarađuju na ovoj platformi? Evo kako izgleda top 7 i tko je na vrhu sa zaradom od preko 100 milijuna kuna mjesečno...

7.Pia Mia – 2,404,142 dolara mjesečno
6.Erica Mena – 4,865,419 dolara mjesečno
5.Mia Khalifa – 6,953,664 dolara mjesečno
4.Tyga – 8,334,362 dolara mjesečno
3.Cardi B – 10,117,354 dolara mjesečno
2.Bella Thorne – 12,738,587 dolara mjesečno
1.Blac Chyna – 21,791,195 dolara mjesečno

Wow!

Pogledajte još:

Kylie je pokazala kako izgleda njeno lice bez i mrvice šminke i bez ijednog filtera! [FOTO]

Nakon dugo šuškanja sada je i službeno potvrđeno s kim je Rihanna u vezi – sam se otkrio!

Posve osobno - Demi Lovato izašla s informacijom koja je iznenadila mnoge

celebovi zarade onlyfans

Još vijesti