Slika nije pronađena

Nakon što je isti plastični kirurg prije nekog vremena proučavao lica celebrity djevojaka, u želji da pronađe onu koja je najsavršenija, gledajući proporcije koje se smatraju idealnima još iz antičke Grčke. Složio je listu, a sada je to ponovio, samo ovog puta s muškim celebovima.

Svatko ima svoje mišljenje o tome što je lijepo i tko izgleda savršeno, a tko ne. Ljepota je subjektivan pojam i nešto što je nekome savršeno, drugom nije ni malo. Međutim, jedan je kirurg pronašao način kako što objektivnije donijeti presudu o tome tko je najsavršeniji. Došao je na odličnu ideju. Vratio se u antičku Grčku kako bi po 'zlatnom rezu' koji se tada koristio, proučio današnje celebove. 'Zlatni rez' se i danas koristi, a kod njega se proučavaju oči, obrve, nos, usne, brada, čeljust i oblik lica. Sve mora biti određene udaljenosti, veličine... Više o tome kakvo se lice smatra savršenim po ovoj definiciji i tko je najsavršenija celebrity djevojka možeš pronaći u članku 'Koja je celebrity djevojka najljepša na svijetu? Plastični kirurg je proučio njihova lica i donio presudu'.

A sada se prebacujemo na muške celebove. Uz pomoć kompjuterskog programa proučio je i analizirao njihova lica te složio listu 10 najsavršenijih, s postocima koliko svaki od njih zadovoljava zadane ideale.

10. Ryan Gosling 87.48 % savršen


9.Kanye West - 87.94 % savršen
8.Idris Elba - 88.01 % savršen
7.David Beckham - 88.96 % savršen
6.Hugh Jackman - 89.64 % savršen
4.Brad Pitt – 90.51% savršen
3.Bradley Cooper – 91.08% savršen
Otkad se pojavio kao glavni glumac u seriji 'The Witcher' cure padaju u nesvijest kada vide ovog glumca. I s time da je prilično savršen, slaže se i doktor Julian De Silva. Bio je vrlo blizu prvom mjestu, ali ga je zeznula jedna stvar, razmak između očiju.

5.George Clooney - 89.91 % savršen


2.Henry Cavill  - 91.64% savršen


1.Robert Pattinson – 92.12% savršen


Robert Pattinson je očigledni pobjednik i u to nema sumnje. Doktor je otkrio da je on gotovo svaki dio lica imao najsavršenijim. Jedino što mu je smanjilo postotak, da nije bliže 100% su usne – jer su malo pretanke i prespljoštene. 


Foto: Instagram/ Shutterstock.com - Andrea Raffin/ Imdb

M.T.

Pogledajte još:

Koja je celebrity djevojka najljepša na svijetu? Plastični kirurg je proučio njihova lica i donio presudu

TOP ili FLOP? Zendaya je na dodjeli nagrada nosila vrlo neobičnu haljinu – neki kažu WOW, drugi WTF

Rihanna je objavila selfie bez šminke, a kako bi druge celebrity djevojke izgledale bez makeup-a? Ovako!

celebrity muški celeb savršen proporcije zlatni rez

Još vijesti