Slika nije pronađena

Svoju ekipu, uglavnom 'girl squad', je ove godine pozvala na kostimirani party koji je priredila u novogodišnjoj noći. I naravno, zablistala je – u kostimu Male sirene!

Na partyju su joj se pridružile i Gigi Hadid (solo!), Iris Apatow, Ashley Avignone, Abigail Anderson, mnogima najsimpatičniji celebrity par, Blake Lively i Ryan Reynolds, i mnogi drugi. Za tu prigodu transformirali su se u svoje omiljene heroje iz djetinjstva i podsjetili nas na neke, već zaboravljene, likove.


Odmah su krenule glasine da je Gigi prekinula sa Zaynom, budući da je na zabavu došla sama i isti dan prošetala ulicama New Yorka vidno neraspoložena. Na svu sreću, mrzovoljnost ju je očito brzo prošla, a kasnije je i sama objavila fotku u Mary Poppins kostimu...


Šuškanja o prekidu Zayna i Gigi potvrđuje i činjenica da ju Zayn više ne prati na društvenim mrežama i nema na svojem profilu objavljenu nijednu njihovu zajedničku fotku. Sad još odvojena slavlja Nove godine samo pojačavaju glasine...

U isto vrijeme, Swifteri imaju razloga za slavlje – u novogodišnjoj noći izašao je novi film o TayTay, istog naziva kao i njezin posljednji album ('Reputation') u kojem možemo još bolje upoznati pjevačicu i jednu od najboljih organizatorica privatnih zabava na svijetu. Premijeru je doživio na Netflixu, a prikazuje Swift iza svjetala i na svjetlima pozornice.


Foto: Instagram/Twitter/YouTube/IMDB

M.Z.


Provjeri još...

OMG Činila se čudnom, ali baš ovoliko... Zayn Malik otkrio kako putuje Taylor Swift!

Ono kad BFF snimaju spot - Taylor Swift i Ed Sheeran u novom spotu za pjesmu 'End Game'

Selena Gomez, Demi Lovato i Taylor Swift - 3 kraljice popa koje pružaju potpuno drugačiji uzor curama

Taylor Swift taytay Nova godina foto zabava gatsby