Slika nije pronađena

Jedna od najpopularnijih svjetskih pjevačica i jedna od najvećih svjetskih celebova je upravo i službeno postala milijarderka! Radi se o Rihanni koja je nije postala samo službena milijarderka već i najbogatija glazbenica na svijetu! Trenutno se nalazi na drugom mjestu najpoznatijih žena na svijetu, dok prvo zauzima Oprah Winfrey.

Robyn Fenty, odnosno poznata pod umjetničkim imenom Rihanna, je službeno postala milijarderka i najbogatija glazbenica na svijetu. Ovo je zaista jedna prestižna titula, a Rihanna ju je osvojila nakon godina truda i rada te ulaganja na sebi – no, do ove titule nije dospjela samo zbog njezine glazbene karijere na kojoj radi godinama. Procjenjuje se da ona vrijedi 1,7 milijardi dolara, a od toga 1,4 milijarde dolaze od njezine kozmetičke tvrtke Fenty Beauty. Prema tome, Rihanna je do ove titule dospjela zahvaljujući njezinoj tvrtki, a ne glazbenoj karijeri! Još jedan udio njezinog bogatstva ima i tvrtka za donje rublje, Savage x Fenty koja vrijedi oko 270 milijuna dolara.

 

Rihanna je Fenty Beauty osnovala 2017. godine, a njezin cilj je bio privući svaki tip žene tako da je u prvoj kolekciji izbacila čak 40 nijansi pudera kako bi to zaista mogla prilagoditi svakom tipu žene. Nakon toga, i druge tvrtke su ju počele 'kopirati' i izbacivale hrpu nijansi kako bi postigli isti cilj – masovnu prodaju.

Screenshot/ Instagram - badgirlriri

Ta prva linija im je donijela čak 550 milijuna godišnjeg prihoda pa nije ni čudno što je sada postala milijarderka. Što se glazbene karijere tiče, prodala je više od 250 milijuna ploča, ali nije izdala album još od 2016. godine. No, viđena je kako snima spot sa svojim dečkom reperom, A$AP Rockyjem, prenosi BBC.

Pogledajte još:

Rihanna doživjela debakl u noćnom klubu – zaštitar ju nije htio pustiti unutra! Evo i zašto

Nakon dugo šuškanja sada je i službeno potvrđeno s kim je Rihanna u vezi – sam se otkrio!

Kako Rihanna uvijek ispadne wow na fotki, a ti ne? Celebovi koriste ovih 7 tajnih trikova kad se fotkaju

rihanna pjevačica milijarderka

Još vijesti