Slika nije pronađena

Mastermind iza cijelog Kardashian brenda je Kris Jenner, a od nepoznate obitelji do najpoznatije obitelji na svijetu došli su zahvaljujući njoj. Od kada je krenulo snimanje njihovog reality showa, mama Jenner je držala sve konce u rukama, a sada su otkrivena neka od ludih pravila kojih su se morali slijepo držati.

Postoji li uopće danas osoba na svijetu koja nije čula za Kardashiane? Od 2007. godine kada je krenulo prikazivanje njihovog reality showa 'Keeping Up With the Kardashians' do danas, ugurali su se u sve sfere života i nemoguće ih je zaobići. Za toliki uspjeh showa je velikim dijelom sasvim sigurno zaslužna Kris Jenner, mama menadžerica s kojom, kako se čini, nema šale. Nakon 13 godina snimanja njihovog realityja i 18 sezona koliko je izašlo, sada su otkrivene neke tajne sa snimanja, koje će fanovima biti zanimljive. Kris je tjerala Kim, Khloe, Kourtney, Kendall i Kylie da se drže brojnih striktnih pravila – i nije bilo popuštanja. A nije bilo lako ni snimateljskoj ekipi.

Očekivano ili ne, ali ekipa koja snima show praktički živi u Kardashian vili, jer snimanje traje UVIJEK. Koliko god materijala bilo snimljeno, jedina osoba koja ga je sa snimateljskom ekipom smjela gledati je Kris Jenner. Nitko drugi iz obitelji nije imao pristup snimkama dok nisu bile objavljene. Na snimanja nitko iz obitelji nije smio dolaziti bez profi makeup-a, a Kim je otkrila da njena šminkanja 'za svaki dan' traju po 2 sata! Svi su Kardashiani morali biti voljni fejkati scene kako bi krajnji rezultat bio još zanimljiviji, jer nekada realnost, čak ni u njihovom svijetu, nije dovoljno dramatična. Osim toga, svi drugi ljudi koji se pojavljuju u showu morali su potpisati opsežne ugovore koje je Kris sastavila, a navodno ima cijelu hrpu takvih ugovora spremnih kod ulaznih vrata - jer nikada ne znaš tko će doći, a kamere neumorno snimaju.

Kada su se snimali kadrovi u kojima je bila Kris, snimateljska je ekipa morala donositi dodatnu rasvjetu i to posebnu, ne onu koja se inače koristila. Ovo je bilo pravilo kojeg su se morali držati striktno i bez iznimke. Kendall i Kylie su otkrile i da ih je mama tjerala da idu na nokte jednom tjedno. Kylie je čak priznala kako to nije smatrala baš normalnim, ali to je bilo pravilo kojeg su se morale držati. Nisu smjele izgledati nesređeno, to jednostavno nije bila opcija.


Snimateljska ekipa nije mogla samo tako hodati po kući već su svi morali preko cipela nositi navlake kakve nose kirurzi na operacijama. Kris je uvijek htjela da kuća izgleda savršeno i nije se moglo dozvoliti da slučajno negdje ostave tragove. Da bi bilo dovoljno materijala, snimanja su trajala od 10 do 12 sati DNEVNO. Kamere su praktički uvijek uključene, a navodno je Kris dala ugraditi i dodatne kamere u stropove po kući. Eksterijeri kuća iz sigurnosnih razloga nisu pravi, ali sve snimano unutra prikazuje stvarnu unutrašnjost njihovih domova. Ovo su samo neka od pravila koja su kroz godine slučajno izašla u javnost, a koja djeluju ludo i nevjerojatno.

Foto: Instagram/ Instagram printscreen/ YouTube

M.T.

Pogledajte još:

Imaju li Kardashianke još jednog brata? Tko je Kirby Jenner i zašto tek sad čujemo za njega?

Uživaš u gledanju Kardashiana? To puno govori o tvojoj osobnosti – i ne, nije ništa dobro

Kylie Jenner godinama lagala o svom bogatstvu? Ostala bez titule najmlađe milijarderke

tajne reality snimanja Kardashiani Keeping Up With The Kardashians

Još vijesti