Slika nije pronađena

Iz nekog razloga djevojke kao da se srame svoje menstruacije te o tome šapuću, a to rade osobito pred dečkima. No, pojedine zvijezde sasvim iskreno progovaraju o svom menstrualnom ciklusu kako bi svi znali da i one prolaze kroz `ženske` probleme.

Majka priroda ni jednu djevojku nije lišila `čari` PMS-a, menge i ostalih `ženskih` problema pa čak ni Beyonce ili Arianu Grande.

Bile slavne ili ne, sve smo u istom problemu, a ako si u PMS-u bit će ti lakše kada pročitaš što celebrity djevojke govore o mengi:


Jennifer Lawrence

Glumica je govorila o `haljini B` koju je nosila u siječnju na dodijeli Zlatnih globusa, a to morala ju je nositi zahvaljujući menstruaciji. Jennifer kaže da `haljinu A` nije mogla nositi jer se dodjela nagrada baš uskladila s njenim menstrualnim ciklusom, a dodaje da se njoj to događa svake godine. `Prva haljina je bila baš uska da kada bih ju nosila bih morala malo uvući trbuh, a s mengom i s tom haljinom se uistinu nisam htjela patiti` kaže glumica.



Gigi Hadid

Mnoge cure kada imaju mengu primijete da su im se grudi malo povećale, a isto je zamijetila i manekenka Gigi. U jednom smiješnom trenutku na Instagramu, Gigi je s kolegicom Kendall Jenner prokomentirala svoju trenutnu veličinu grudnjaka: `Moje grudi su sada skroz male, ali postanu veće kada su oni dani u mjesecu` komentirala je manekenka.



Lily Allen

U jednom intervjuu za Rolling Stone, pjevačica je rekla da se previše stigmatizira riječ `menga`. `Mislim da će mi u budućnosti na majici pisati riječ menga pa se nadam da će i obožavatelji na koncertu nositi takve majice` rekla je pjevačica.Čini se da bi mnogim djevojkama odgovaralo da Lily to napravi.



Katy Perry

Jedno vrijeme se pričalo da je Katy trudna, a ona je na ta šuškanja odlučila odgovoriti preko Twittera te napisala: `Možeš me rasplakati, ali to je možda samo moja manga. Tako je, krvarim! Više sreće sljedeći mjesec papparazi!` Izgleda kako pjevačica ne zazire od obavještavanja obožavatelja o svom ciklusu.


Miley Cyrus

Mileyina priča o prvoj menstruaciji je noćna mora za svaku curu jer je ona dobila mengu na setu serije Hannah Montana, a k tome je na sebi imala bijele hlače. `Tada mi je bilo toliko neugodno, samo sam htjela otići kući, ali nisam mogla zbog snimanja. Mama mi je dala tampon i rekla mi je da moram nastaviti snimanje.` iskrena je pjevačica.


Demi Lovato

Pjevačica ima zanimljivu priču kada se radi o njenoj prvoj mjesečnici. Naime, ona je to prvo rekla sestri i mami, a one su je totalno dovele u neugodnu situaciju. `Sjećam se da je moja sestra tada napravila čestitku na kojoj je pisalo: sretna ti menstruacija! Nešto je još nacrtala po toj čestitki i to sve crvenim markerima. Srećom, imam smisla za humor pa mi je to istovremeno bilo jako smiješno, ali i neugodno` tvrdi Demi.





Izvor: teenvogue

Foto: shutterstock/Instagram

I.P.

Pročitajte još:

Šokantno iskustvo: djevojka imala menstruaciju čak 5 dugih godina

Samozadovoljavanje nije tabu: što slavne cure misle o masturbaciji

Mudro zbore slavne cure - najpametnije stvari izašle iz usta celebrity djevojaka!

menga menstruacija slavne cure

Još vijesti