Slika nije pronađena

Kažu da kamera dodaje kilograme, no je li moguće da i oduzima centimetre?

Kada ih vidimo na crvenom tepihu, u spotovima ili filmovima, često ne možemo dobiti ispravnu percepciju koliko su celebovi zapravo visoki. Stoga smo odlučili visinu svesti na brojke, a moramo priznati kako za neke od ovih slavnih osoba nikada ne bismo rekli da su toliko visoke.Nepisano pravilo Hollywooda glasi – niski muškarci i visoke žene teže će dobiti željene uloge. Iako visina ni na koji način ne utječe na njihov talent, agenti za kasting će možda izbjegavati takve glumce jer neće izgledati proporcionalno na filmu. No, visina dakako može biti i prednost, posebice u profesijama poput modelinga gdje su duge noge jedan od ključnih kriterija. U nastavku donosimo listu najviših celebova u glazbenoj, modnoj i filmskoj industriji.

1.Zendaya – 178 cm
Prekrasna glumica u jednom je intervjuu priznala kako se bojala da neće dobiti ulogu u filmu 'Spiderman: Homecoming' jer je previsoka u usporedbi s glavnim glumcem Tomom Hollandom. Očito se nije imala zbog čega brinuti.

2.Blake Lively – 178 cm
Slavna glumica je dokaz kako unatoč visini i dalje možemo nositi visoke potpetice, iz kojih se nije skidala u seriji Tračerica.

3.Khloe Kardashian – 177 cm
Priznajemo, oduvijek smo pretpostavljali da je Khloe visoka, pogotovo u usporedbi sa sestrama Kim i Kourtney koje su visoke 159 cm i 155 cm.

4.Kendall Jenner – 179 cm
Još jedna visoka Kardashian/Jenner sestra. Slavna ljepotica ne srami se svoje visine. Dapače, visina joj je pomogla probiti se u svijetu modelinga, a Kendall sada glasi za jednog od najplaćenijih supermodela u industriji.  

5.Gigi Hadid – 179 cm
Naravno, i supermodel Gigi morala  se naći na listi. Usporedbe radi, Gigi je par centimetara viša od svog dugogodišnjeg dečka, pjevača Zayna Malika, koji je visok 175 cm.

6.Taylor Swift – 178 cm
Moramo priznati kako je preko malih ekrana teško primijetiti da je Taylor zaista toliko visoka, stoga se nadamo kako ćemo je jednog dana moći vidjeti (i čuti) uživo.

7.Shawn Mendes – 187 cm
Prekrasni pop pjevač je skoro 30 cm viši od svoje djevojke Camile Cabello.

8.Noah Centineo – 185 cm
Slavni glumac spada u klasičnu definiciju savršenog muškarca – visok, crn i zgodan.

9.Karlie Kloss – 188 cm
Iako joj mnogi zavide na visini, Karlie je priznala kako se dugo nije osjećala ugodno u vlastitom tijelu. Tko bi rekao da čak i Victoria's secret modeli imaju svoje nesigurnosti?

10.Ross Butler – 191 cm
Prezgodni glumac zbog svoje visine i građe često glumi sportaše, a mi smo ga obožavali gledati terenu u seriji '13 Reasons why'.

Foto: Instagram/Instagram screenshot

M.B.

Pogledajte još:

Elon Musk odlučio dati bizarno ime svome djetetu – uključuje simbole i brojeve?

Ljubavi na prvi pogled i teen simpatije: Otkrivamo koje su zvijezde uspjele zavesti svoju celebrity simpatiju

Na koji su faks išli Lil Wayne, Kourtney Kardashian ili Ashton Kutcher? Možda i tebi daju inspiraciju za odabir faksa

visina jako visoki celebovi