Slika nije pronađena

Intervju s njim je objavljen pod naslovom 'Shawn Mendes: Confessions of a Neurotic Teen Idol' i u njemu se skroz ogolio. Ne fizički, nego duhovno.


Priznao je da je dejtao s Hailey Baldwin neposredno prije je ona (ponovno) prohodala s Bieberom, da povremeno uživa u pušenju trave i da NIJE gej! Okej, i da je malo ženstveniji...

Pa krenimo redom... Rekao je da je njegov odnos s Hailey bio zbunjujuć i kompliciran i da ga ne može definirati. U trenutku kada je shvatio da je zaručena, poslao joj je poruku 'Čestitam' i stvarno je bio iskreno sretan zbog nje, kazao je i dodao: 'Ona je jedna od najcool osoba koje znam – nije samo prekrasna izvana, nego je i jedna od ljepših koje sam upoznao iznutra'. Podsjetimo, upravo s njom se pojavio na ovogodišnjoj Met Gali... Više o tome pročitajte u članku 'Prvi put u javnosti zajedno – na Met Gali službeno potvrđene dvije ljubavi o kojima se šuškalo mjesecima!'.

Međutim, ta ljubav je završila neslavno. Shawn je opet single i priče o njegovoj seksualnoj orijentaciji su se opet zahuktale. On želi imati curu ili barem želi da ga ulove paparazziji s nekom. Da, to je rekao novinaru Rolling Stonea. Izjavio je i da smatra da će jednako tako stati na kraj glasinama da je gej koje su započele kolati još prije pet godina. Od tada objavljuje na svim društvenim mrežama da NIJE gej, a jedna od njih je i ova na Snapchatu.


Samo nekoliko dana nakon te objave, Shawn je dopustio Taylor Swift da ga našminka i to objavi na svojem Twitter profilu.


Glasine su opet krenule i on je požalio što joj je dao dopuštenje za objavu videa. Ipak, (p)ostao je svjestan svoje 'ženstvene strane' i nije ništa čudno da ju ima – Shawn je odrastao s 15 rođakinja. 'Možda sam malo ženstveniji – ali jednostavno sam takav. Zato sam ja, JA!', rekao je.

Izjavio je i da se ponekad teško nosi s popularnošću... U trenucima depresije se liječi ohrabrivanjem pred ogledalom ili pušenjem trave. 'Kada sam kod kuće, zapalim joint i sviram gitaru po sedam sati', rekao je.

Ukratko, rekli bismo da je Shawn kao i svi mi, sasvim normalan dečko, ali hej! Mi ne znamo tako dobro svirati ni pjevati, a ni ne pušimo travu. A nemojte ni vi.

via GIPHY


Foto: Twitter/YouTube/Giphy/Universal Music Croatia/Promo fotografija

M.Z.

Provjeri još...

Nova pjesma Biebera je o ljubavnom trokutu njega, Shawna i Hailey? Poslušajte ju i recite nam što mislite!

Zvuk petka navečer – Shawn Mendes objavio novi album na kojem gostuju brojna poznata imena

Prvi put u javnosti zajedno – na Met Gali službeno potvrđene dvije ljubavi o kojima se šuškalo mjesecima!

Shawn Mendes intervju gej glasine

Još vijesti