Slika nije pronađena

Prije nekog vremena se nagađalo da je Selena već neko vrijeme tajno  u vezi s bivšim članom One Directiona Niallom Horanom, ali sada su te teorije pale u vodu. Na pozornici se poljubila s jednom pjevačicom, a glasine je dodatno potaknula i kada je s njom stavila zajedničku tetovažu.


Selena Gomez i Julia Michaels su se poljubile i stavile zajedničke tetovaže – sasvim dovoljno da Internet u potpunosti poludi. To je bio Selenin prvi nastup nakon duge pauze, a djevojke su zajedno izvele svoju hit pjesmu 'Anxiety'.Njih su dvije jako dobre prijateljice već godinama, još od 2015. godine kada je Julia radila kao tekstopisac na Seleninom albumu 'Revival'. Od tada su nastavile surađivati i zajedno pisati pjesme, a Julia je ta koja je čak sa Selenom napisala i njenu najnoviju pjesmu 'Lose You To Love Me'. Uz pisanje pjesama, cure su jednu, 'Anxiety' čak i otpjevale zajedno. Julia je trenutno na turneji, a na  nastupu od prije par dana iznenadila je sve kada je pozvala Selenu da joj se pridruži na pozornici. Fanovi su bili oduševljeni, ali ono što se dogodilo sljedeći iznenadilo ih je još više. Nakon što su otpjevale pjesmu, zagrlile su se – i poljubile, ravno na usne. Fanovi su u tren oka poludjeli.

Zatrpali su Twitter svojim oduševljenjem i nevjericom, a neki su čak imali i komentare poput 'okay, jedina Jelena koju ja prihvaćam su Selena i Julia', misleći na nadimak Jelena koji su prvotno dali Seleni i Justinu kada su počeli dejtati.

Dok su neki samo oduševljeni ovim poljupcem, neki nagađaju da su Selena i Julia zajedno, što nije potvrđeno i vjerojatno malo nategnuta teorija. Totalni raspad sistema fanovi su imali kada su cure nakon nastupa otišle u tattoo studio i stavile zajedničku tetovažu. Same su nacrtale tetovaže, dvije strelice, za svaku po jedna. Stavile su ih na ruke tako da upiru jedna u drugu, a Selena je na svom storyju uz sliku tetovaža napisala i 'moja strelica pokazuje na tebe zauvijek'.


Storyji koje je Selena objavila, tetovaža i sve zajedno što se dogodilo te večeri pokrenulo je tračeve, svi očekuju što će biti dalje.

Foto: YouTube/ Instagram printscreen

M.T.

Pogledajte još:

[FAIL] Selena Gomez je isprobala poznati beauty hack za kosu - nije impresionirana!

Selena Gomez novom pjesmom sve rasplakala! Posvećena je Justinu Bieberu – u to nema sumnje

Selena Gomez i bivši član 1D-a potaknuli glasine o dejtanju, a onda im fotku lajkao netko ttly neočekivan

nastup julia michales poljubac tetovaža Selena Gomez

Još vijesti