selena gomez

Ne možemo se nagledati Selenine nove tetovaže koliko je lijepa. Stvarno je posebna i nešto što se ne vidi tako često. Nije otkrila postoji li neko značenje iza tetovaže, ali s obzirom da se radi o Seleni, vjerujemo da nije upravo ta stavljena bez razloga.

Selena je definitivno jedna od onih celebova koji imaju puno tetovaža. Ima ih posvuda po tijelu, ali sve su sitne i ne toliko vidljive, međutim ova najnovija je definitivno nešto drugačije. Vjerujemo da će pjevačica tek otkriti značenje iza tetovaže, ali do tada…divi se i ti tetovaži. Jer tattoo umjetnik koji joj je to radio je stvarno odradio odličan posao.

Radio ju je Bang Bang, koji je poznat po tome da radi tetovaže slavnim osobama. Na svom je Insta profilu objavio Seleninu ružu na leđima. Izgleda kao da je nacrtana vodenim bojicama! Iako velika, i dalje izgleda ženstveno i nježno. Svi su oduševljeni ovom njenom tetovažom, a nekima možda posluži i kao inspiracija da stave jednu i na sebe u ovom stilu.

Osim ove Selena ima još nekoliko tetovaža, ali toliko su male da ih vjerojatno nisi niti primijetila. Ima mali običan križ na ključnoj kosti, natpis 'Rare' na vratu ispod uha, na stražnjoj strani ruke joj je datum kada je imala transplantaciju bubrega, sa strane na gornjem dijelu noge su ruke koje se mole s krunicom, na ruci malu strelicu koja je maching tattoo s Juliom Michaels…. I to i dalje nisu sve! Selena ih ima još, ali sve su toliko male i dobro pozicionirane da ne upadaju u oči.

Pogledajte još:

Daniel Radcliffe i Emma Watson otkrili tko su im bile tajne simpatije na snimanjima Harryja Pottera

Cura je oduševila internet idejom za tetovažu: Oni koju ovakvu mogu staviti su pravi sretnici

Krademo im ideju: Dvije frendice pokazale svoju genijalnu zajedničku tetovažu!

tattoo tetovaža Selena Gomez

Još vijesti