Slika nije pronađena

Selena Gomez slavi svoj 29. rođendan! Nakon nedavne drame gdje je u videu spomenula svoju bivšu vezu s Justinom Bieberom, Selena slavi rođendan i za sve ima vrlo lijepu poruku! Osim toga, slavi i godišnjicu od lansiranja njezine tvrtke, a čestitkama su se pridružili i brojni drugi celebovi.

Selenu smo nedavno spominjali zbog male 'drame' oko njezinog novijeg TikTok videa gdje je kroz humorističan način spomenula vezu s bivšim dečkom, Justinom Bieberom. Selena sada slavi svoj 29-ti rođendan, a povodom toga je objavila i sliku na Instagram s lijepim opisom: 'Hvala vam svima za ljubav povodom rođendana. Još uvijek ne mogu vjerovati da je prošla godina dana od osnivanja Rare Beauty. Za moj ovogodišnji rođendan, bila bih zahvalna svima koji su u mogućnosti da doniraju preko 'Rare Impact fonda' koji pomaže u pružanju usluga za mentalno zdravlje onima kojima je to najpotrebnije. Molim vas, pridružite mi se i budimo dio rješenja! Kliknite na link u mojem opisu za donaciju. Volim vas!'

Selena osim rođendana slavi i godinu dana nakon osnivanja njezinog brenda 'Rare Beauty'. Uz to, poziva sve na donaciju, a u komentarima su joj čestitali i brojni celebovi kao što je Donatella Versace, Vanessa Hudgens, Kate Young i drugi.

Screenshot/Instagram - selenagomez

Selena često ima pozitivne i mudre misli o životu poput: 'Svi ljudi koji su me srušili me samo inspiriraju da radim bolje'. Ovim putem želimo i mi Seleni sve najbolje za rođendan i još puno uspjeha za prvu godinu nakon osnivanja njezinog brenda!


Pogledajte još:

Selena Gomez suptilno spomenula vezu s Justinom u videu? I fanovi u komentarima tako misle

Selena objavila fotku u bikiniju i pokazala da ne moraš izgledati kao model da bi se osjećala dobro u badiću

Selena Gomez ima novu frizuru za koju je trebalo 8 sati kod frizera i 200 folija! Je li se isplatilo?

Justin Bieber rare beauty Selena Gomez rođendan

Još vijesti