Slika nije pronađena

O pitanju je li za njezino vidno veće poprsje 'kriva' haljina ili operacija, oglasio se estetski kirurg David Cangello koji je za Hollywood Life rekao da mu djeluje da je pjevačica otišla 'pod nož', ali da to ne može sa sigurnošću potvrditi.'Znači, sad znamo gdje je bila. Oporavljala se od operacije grudi', prokomentirao je i jedan od njezinih pratitelja nakon što je, prije objave ovih fotki, već duže vremena izbivala sa scene i s društvenih mreža. Bilo je i onih koji su rekli da je u pitanju samo dobar kut snimanja i jako uska haljina koja je podigla njezine grudi više od uobičajenog. Inače, ovaj look je Selena nabacila za izlazak s curama...

Ono oko čega se većina složila je da Selena izgleda odlično pa smo među brojnim komentarima pronašli i ovaj: 'Pokušavaš li nas ubiti svojim seksipilom ili što?', jednog očaranog korisnika IG-a.

Selena je na ovoj objavi već prikupila više od 10 milijuna i 600 tisuća lajkova, ali se od tada nije oglasila po pitanju teme plastične operacije.

Umjesto komentara, objavila je staru fotku na kojoj je jasno vidljiv njezin obujam poprsja nekad, koji se podosta razlikuje od onog sadašnjeg.


Što vi mislite, je li Selena stvarno povećala svoje grudi?


Foto: Instagram

M.Z.


Provjeri još...

Preslatka je: Selena Gomez ima novu frizuru i baš je fora! FOTO

OMG Selena Gomez ne troši vrijeme – već je našla novog dečka i to tinejdžera?!

Poznati razlozi prekida najpoznatijeg para – Selena Gomez i Justin Bieber su i službeno single!

Selena Gomez grudi plastična operacija foto

Još vijesti