Slika nije pronađena

Osim što je pjevačica, Selena je oduvijek bila i glumica, sjeti se samo da je od malih nogu bila Alex Russo u seriji 'Wizards of Waverly Place' koja se prikazivala na Disney Channelu. Disney dani su sada iza nje, ali Selena i dalje glumi, upravo krajem mjeseca izlazi nova serija u kojoj ćemo ju gledati.

Ali da se vratimo na Selenine Disney dane. U nedavnom je intervjuu prokomentirala svoj odnos s Disneyjem i svi su ostali malo iznenađeni. Disney Channel se čini kao zabavan, zar ne? Međutim, kada se ugase svjetla reflektora izgleda da nije tako. S obzirom da je potpisala ugovor za njih kao vrlo mala i to joj je bila svojevrsna odskočna daska, nije baš dobro znala što radi i pristala je potpisati onakav ugovor kakav su joj ponudili. Sada je komentirala da je praktički 'dala svoj život Disneyju kada je bila jako mala'. I to ne na pozitivan način. Ono na što je mislila da im je dala previše kontrole, jer osim što poznate zvijezde rade kao glumci na Disneyju, kada potpišu ugovor, obvezuju se i na to kako će živjeti kada ne snimaju.

Upravo zbog toga brojne Disney zvijezde krenu raditi gluposti i drame samo da bi se nekako oslobodili svog ugovora s njima. Selena nikada prije nije komentirala svoj odnos s Disneyjem na ovakav način, ali sada ih je kroz jednu kratku izjavu izvrijeđala na prilično pristojan način, baš u Selena stilu. Pa ipak, iako nije bila sretna sa situacijom u kojoj se našla, ispričala je da je u globalu to bilo korisno iskustvo iz kojeg je puno naučila.

Pogledajte još:

Koliko traje SAMO šminkanje Kylie Jenner kada se sprema za negdje? Ovo je stvarno ekstra!

Svjetski poznata pjevačica službeno postala milijarderka, ali ne zahvaljujući svojoj glazbi?

Camila Cabello pod velikim pritiskom zbog izgleda – želi odmor od društvenih mreža

iskreno Selena Gomez Disney Channel

Još vijesti