Slika nije pronađena

Nove ljubavi rađaju se svakodnevno, a ljubavnu sreću našla je i pjevačica Rita Ora. Ni više ni manje nego u Spidermanu – Andrew Garfieldu.

Jučer je britanski The Sun izvijesto da su pjevačica Rita Ora i Andrew Garfield odnedavno zajedno. Rita je prekinula sa svojim bivšim dečkom, glazbenim producentom Andrewom Wattom još u rujnu ove godine.

via GIPHY


Izvor blizak pjevačici rekao je za The Sun kako je Rita prije mjesec dana slučajno prijateljima rekla za svoju romantičnu vezu, ali posljednjih dana stvari su se počele zahuktavati i Rita kaže kako su stvari postale ozbiljne među njima. Još uvijek je jako rano, ali oni se sviđaju jedan drugome i vidjet će što će biti dalje. Izvor je rekao i kako im njihovi rasporedi poprilično otežavaju, ali imaju pravu povezanost.Ritin novi odabranik najpoznatiji je po vezi s oskarovkom Emmom Stone s kojom se upoznao 2011. godine na setu filma Superman. Par je nekoliko puta prekidao do 2015. godine, kad su si rekli konačno 'zbogom', iako nitko od njih nije službeno potvrdio prekid.

Andrew ipak na kraju odnosi pobjedu, barem zasad.

Foto: Mirror/Giphy/IMDB

M.S.K.

Pogledaj još:

Hailey Bieber u intervjuu upitana kada planira imati djecu s Justinom – odgovor želiš znati!

Osim što su prehot, oni leže na lovi – evo koliko su debeli računi vaših najdražih muških pjevača

Prije slave su bili poput nas – obični ljudi otkrili pravo lice celebova (koje bi vas moglo iznenaditi)

Rita Ora Andrew Garfield ljubav veza celebrity

Još vijesti