Slika nije pronađena

Kada ih vidimo tako glamurozne i zanosne dok šetaju crvenim tepihom zaboravimo da su i slavne face tek obični ljudi koji su nekada išli u školu pa su prolazili kroz iste probleme kao i mi.

Uvijek je zanimljivo slušati o tome kakav je tko bio u školi, a osobito kada je o celebovima riječ. S nekima od njih bismo sigurno bili prijatelji, a neke bi definitivno izbjegavali, ako ćemo vjerovati riječima njihovih bivših profesora i kolega iz razreda.

Na stranici reddit koju korisnici anonimno koriste i odgovaraju na pitanja, bivši profesori i kolege slavnih su totalno otvorili dušu kada se radi o njihovim, sada već slavnim učenicima:

Kanye West

Teško je povjerovati da je reper Kanye West, danas poznat po braku s Kim Kardashian i osebujnom egu, prije bio skromni dječak koji je bio pristojan prema svojim profesorima. Profesorica kaže da je Kanye jako volio glazbeni, a da je bio dobar i u pisanju poezije te je svima govorio da će jednog dana biti slavni reper. `Bio je jako kulturan, ali nekada tvrdoglav` napisala je profesorica. Profa iz kemije tvrdi da je Kanye uvijek bio pravi primjer dobrog učenika te da je imao poštovanja za sve.


Mariah Carey

Jedna korisnica reddita napisala je da je njena mama išla s Mariahom u školu, ali da je pjevačica bila dvije godine starija od nje te da je bila pravi `bully` i da je maltretirala sve oko sebe. `Mama mi je rekla da se Mariah budila jako rano za školu kako bi se mogla našminkati, a imala je jednu iglu posebnu za obrve kako bi ih napravila tako da je svaka dlaka na svom mjestu` napisala je anonimna djevojka.


Paris Hilton

Svi znamo Paris po tome što je bogata nasljednica i partijanerica, a čini se da ni u školi nije bila ništa drukčija. `Paris je bila prava k*ja u školi. Uvijek je bila pravi snob, a kada je išla u 7. razred je bila u vezi s dečkima iz srednje.` napisala je jedna korisnica.
Kesha

Brojni komentari na redditu kažu da se Kesha u školi činila skroz obično i normalno. Jedna korisnica kaže da je išla u osnovnu školu s pjevačicom te da je ona bila skroz normalna djevojčica koja je jako voljela pjevati te je išla na brojne talent showove. `Znam lika koji je hodao s Keshom u srednjoj, a on kaže da je bila prava suprotnost od onog što je danas kada se radi o oblačenju i općenito o stilu. Jednom mu je rekla da želi biti profesionalna pjevačica, a on joj se počeo smijati u facu.` tvrdi jedan korisnik.


Leonardo DiCaprio

Za razliku od danas, Leo nije bio omiljen u društvu u vrijeme kada je pohađao školu. `Leonardo DiCaprio se nije dobro slagao s drugom djecom iz škole, a tijekom ručka je uglavnom jeo s profesorima.` kaže korisnik.


Lady Gaga

Mnogi komentari na redditu tvrde da Lady Gaga nije bila baš neka učenica što se ocjena tiče, ali to je bilo zato što je bila jako koncentrirana na glazbu i na buduću karijeru.`Jedan moj profesor je predavao Lady Gagi u New Yorku i rekao je da je uvijek sve pozivala da dođu na njen nastup` piše u jednom komentaru, a drugi kaže kako ju je jednom jedan profesor pozvao u kabinet te joj rekao da se treba više koncentrirati na školu, a ne na glazbu pa će biti i uspješnija.J.K. Rowling

Bivša profesorica poznate autorice kaže da je ona toliko bila dobra u školi da je u jednom trenu bila asistent u nastavi. `Jednom su je pitali što ju zanima u životu, a ona je tada rekla da piše knjigu. Uglavnom je bila sramežljiva i nije o tome pričala` napisao je jedan korisnik dodavši da se radilo o Harryju Potteru.


Izvor: reddit

Foto: Instagram/getty

I.P.

Pročitajte još:

Kakvi su celebovi bili u srednjoj školi?

Slavne face koje su bile žrtve bullyinga u školi

Slavne face i njihovi školski dani

celebovi u školi kakvi su celebovi bili u školi

Još vijesti