Slika nije pronađena
`Svakome ću priznati pravo da me prevari– osim prijatelju´ izrekao je književnik Meša Selimović, a mi se s njim slažemo u potpunosti, pogotovo kada je riječ o ljubavi. Naime, ovih dana strani portali ne prestaju pisati o Seleni Gomez i njezinom velikom grijehu, koji se zove – bivši dečko Belle Hadid.

Cure su prije tog događaja navodno bile dobre prijateljice, no sada se sve promijenilo. Na Selenu se gleda kao na `otimačicu´ jer je prekršila jedan od najstarijih zavjeta prijateljstva, koji glasi: frendičin bivši za tebe je zabranjeno voće.No da ona nije jedina, potvrđuje popis celebritija koji su se ipak usudili `dejtati´ bivše svojih prijatelja. Moramo priznati kako neke zaista nismo očekivali na ovoj listi.

1. Gigi Hadid - 2008. godine Taylor Swift je bila u vezi s Joe Jonasom, a 7 godina nakon Gigi je preuzela ulogu njegove cure. Taylor očito nije smetalo budući da su cure i dalje dobre prijateljice.

2. Selena Gomez (opet?!) - Nick Jonas je bio dečko Miley Cirus, prije nego što je u priču ušla Selena. Iako se to dogodilo davnih dana, cure navodno još uvijek ne razgovaraju.

3. Taylor Swift - Sjećate se veze između Taylor i Calvina Harrisa? Popularni DJ je jedno vrijeme bio službeni dečko Ellie Goulding, no cure su i dalje dobre prijateljice.

4. Kristen Stewart - Tijekom snimanja popularne Twilight sage, Robert Pattison je bio dečko prijateljice Kristen Stewart, ali ne za dugo.

5. Katy Parry - Jedan od razloga zašto Taylor Swift i Katy Parry ni dan danas ne razgovaraju je taj što je Katy odlučila `posuditi´ Taylorinog dečka.

6. Nikki Reed
- je još jedna cura koja je prohodala s prijateljičinim bivšim. Ovog puta ta prijateljica je bila Nina DobrevŠto napraviti kada se jedno od glavnih pravila prijateljstva prekrši? Koga otpisati – prijateljicu ili dečka? Istina je kako je u takvim situacijama teško odlučiti što je pravo, a što krivo. Zanima nas imate li i vi sličnih iskustava te što mislite, može li se tako nešto oprostiti?


Loading...


Foto: Giffy/ Shutterstock

S.T.R.

Pokazale su svoje pravo lice: slavne cure koje su objavile fotke bez šminke

Top 5 zvijezda koje morate pratiti na Musical.ly-u

Zaljubljene slavne face: Parovi koji su prohodali ove godine


prijatelji pravila celebritiji Selena Gomez bella hadid bivši dečki