Slika nije pronađena
Pred tobom je još jedna školska godina i blamiranje je moguće na svakom koraku. Normalno je da si pod stresom jer te opet čekaju iste brige ili neke sasvim nove ako se seliš u drugu školu, a naročito ako krećeš na faks.

Čak i ako strateški isplaniraš pomno sve, može ti se omaknuti neka greška, a ako se to dogodi, znat ćeš da nisi jedina. Evo što se dogodilo poznatim osobama.

Kelsea Ballerini je prošetala školskim hodnikom sa suknjom uvučenom u gaćice – to joj se dogodilo nakon sata tjelesnog kada se presvukla iz odjeće za vježbanje natrag u odjeću za školu i krenula prema školskom kafiću. Naravno, svi su joj mogli vidjeti donje rublje, a njoj je bio bed.Nash Grier je ispljunuo svu hranu po sebi i tako je mokar i zaprljan hodao cijeli dan po školi. Bio je to njegov prvi dan škole.

via GIPHY


Ashley Tisdale se popiknula na hidrant, pala i ustala sasvim mokra – kasnila je na sat u srednjoj, zagledala se u starijeg dečka koji je trčao u drugom smjeru i sve se dogodilo nenadano. Na putu joj se našao hidrant preko kojeg je pala, sletjela na kuk i ustala se mokra jer su štrcaljke, naravno, radile. Prvo blam pred njim, a nakon toga pred cijelom školom.

via GIPHY


Tyler Posey se na satu tjelesnog pojavio u poderanim ženskim hlačicama – bio je dan ispitivanja na tjelesnom, a on je zaboravio ponijeti svoju odijeću, pa je posudio hlačice od cure iz razreda koje su imale prorez (to je prekasno ugledao). Tako se izblamirao pred cijelim razredom.

Embed from Getty Images

Bea Miller je odjenula ono što više nikad ne bi – na prvi dan škole u petom razredu se pojavila u smeđem outfitu sa smeđim šeširom i izgledala starmalo i totalno 'out'. Tada joj je to izgledalo kao slatka modna kombinacija, ali sada ju smatra blamom.

via GIPHYFoto: Giphy/Getty/Shutterstock

M.Z.
Pročitajte još:

MUST pravila - 7 stvari koje ne smiješ napraviti prvi dan škole

Nisu ni oni savršeni - blamovi slavnih koji će te nasmijati do suza

Kakav blam: 11 najsramotnijih situacija koje su svi doživjeli

Škola Sramota slavni bed Prvi dan škole Blam Blamovi back to school