Slika nije pronađena

Posljednja dva tjedna cijeli internet bruji o Nintendo igri Pokemon GO koju igra doslovno cijeli svijet, a na to ludilo nisu ostali imuni niti celebovi.

Kao što uvijek govorimo: i zvijezde su zapravo samo ljudi pa su i oni slabi na neke stvari kao i mi obični smrtnici. Vjerovali ili ne i slavne face igraju Pokemon GO te su jednako zaluđeni kao i milijuni igrača diljem svijeta.

Pokemone hvataju i reperi, ali i super modeli pa se postavlja pitanje: tko će ih uhvatiti sve? Odgovor na ovo pitanje možda se krije među njima jer ovo su slavne face koje igraju Pokemon GO:

Tyga

Čini se da Tyga ne ispušta svoje Pokemone iz ruke jer izgleda da ga ni Kylie Jenner ne može omesti u tome. Vjerojatno bi mu bila zanimljivija da je Pikachu.

Ellen DeGeneres

Šaljiva Ellen podijelila je na Twitteru fotku na kojoj se sa svojom partnericom i sa slatkim Bulbasaurom. Osim toga, ovaj tweet je pokupio dosta lajkova i prozvan je `najrelevantnijim pop-kulturnim tweetom tjedna`.


Steve Aoki

Poznati DJ je bio na turneji, ali to ga nije spriječilo da igra svoju omiljenu igru.


John Mayer

Glazbenik je otišao stepenicu više pa čak i platio neke dodatke u igri. Pitanje koje slijedi za Johna je: vrijede li Poke novčići uistinu 100 dolara?


Wiz Khalifa

Neka netko reperu kaže da totalno govori istinu jer uistinu – Pokemoni su svuda oko nas, ali je još više igrača oko nas.


Demi Lovato

Iako ovdje se ne radi o objavi same pjevačice, tu je Nick Jonas da nas sve informira o tome da Demi igra Pokemone. Kada Nick počne igrati vjerojatno će shvatiti njenu frustraciju.


Kevin Jonas

Netko bi trebao Kevina upozoriti da nije dobro voziti i igrati Pokemone istovremeno.


Chrissy Teigen

Manekenka je dokumentirala sve što se može dokumentirati o igri jer je sve bilježila otpočetka. I kada smo rekli `sve`, uistinu smo mislili sve.Joe Jonas

Čini se da Joe poziva bilo koga da ide s njim u šetnju u potrazi za Pokemonima.

Foto: Instagram/Twitter/shutterstock

I.P.

Pročitajte još:

Celebovi koji su zapravo totalni `geekovi`

Zbunjena tinejdžerica snimila što sve izvode njeni roditelji dok igraju Pokemon GO

Najpopularnija aplikacija na svijetu: igrica Pokemon GO u samo par dana

Pokemon celebovi koji igraju pokemon go pokemon go igra

Još vijesti