Slika nije pronađena

Ed Sheeran je autor nekih od najljepših pjesmi, na koje hrpa mladenaca upravo pleše svoj prvi ples. Iako sumnjamo da je na vlastitom vjenčanju plesao na 'Perfect', dovoljna je činjenica da je tu pjesmu napisao upravo za curu s kojom se oženio - Cheryl.

Otkako je objavio da se zaručio sa svojom dugogodišnjom djevojkom, netom prije ulaska u Novu godinu, cijela javnost je nagađala gdje će se i kako vjenčati ovaj samozatajan par.


Iako smo očekivali da će cijela ceremonija biti poprilično intimna, nije nam nikada palo na pamet da bi im moglo poći za rukom da cijela stvar prođe skroz ispod radara!

Ed je nedavno u intervju potvrdio da se oženio sa svojom muzom, iako ni to ne vjerojatno saznali da ga novinar nije pitao kada je planirano vjenčanje, pa se Ed odao kad se zacrvenio i pogledao vjenčani prsten!

'Odlično, čestitam prijatelju!', odgovorio je novinar te upitao kako je uspio to napraviti potajno. 'Ja ionako ništa ne radim previše javno', odgovorio je pjevač, prenose strani mediji.

Podsjetimo, glasine o vjenčanju su se pojavile još u veljači, no tada je demantirao nagađanja te izjavio da nosi zaručnički prsten. Sada je promijenio ploču - na čestitku novinara je odgovorio s 'hvala” pa izgleda da su on i njegova srednjoškolska ljubav izrekli sudbonosno 'da'!

Jako nam je drago zbog Eda, no što to znači za nas, njegove fanove? Već je i prije samog braka izjavio kako se planira više posvetiti obiteljskom životu, te samim time zanemariti svoju glazbenu karijeru. Već smo pisali o tome, a sve detalje možeš pronaći ovdje!

Nadamo se da Ed ipak neće skroz nestati s glazbene scene. Iskreno, ne možemo ni zamisliti svijet u kojem svako toliko ne izađe nova pjesma Eda u koju se odmah zaljubimo, a ti?


Foto: Profimedia/Instagram/YouTube

A.Š.

Pročitaj još:

Ono kad BFF snimaju spot - Taylor Swift i Ed Sheeran u novom spotu za pjesmu 'End Game'

Nakon 14 tjedana Ed Sheeran i Shape of You skinuti s trona

Ed Sheeran: Osjećam se kao pastuh

Ed Sheeran glazba Vjenčanje perfect

Još vijesti