Slika nije pronađena

Nagađalo se već neko vrijeme, ali nitko nije bio siguran. Sada je pak pjevač izjavom da je ona ljubav njegovog života otkrio da su nagađanja ipak više od tračeva.  

Rihanna i pjevač A$AP Rocky su i službeno zajedno! Još prošle godine su krenula govorkanja da se tu nešto kuha, ali niti jedan niti drugi nisu htjeli ništa priznati, a ni, inače vrijedni, paparazzi ih nisu uspijevali uhvatiti zajedno. Pojavili su se prije nekoliko godina i zajedno na crvenom tepihu, ali nitko nije bio sigurna ima li tu nešto ili ne. Sada je A$AP potvrdio glasine velikim izljevom ljubavi prema RiRi. U intervjuu za novo izdanje časopisa GQ reper je priznao da su zajedno ZAJEDNO. Ne samo da je obznanio svijetu da su par, već ju je nazvao i 'ljubavi svog života'  i 'njegovom jedinom', kao i različitim drugim slatkim nazivima.Njihovo prijateljstvo traje već godinama, a fanovi su navijali da završe zajedno jer su se činili baš kao idealan slatki par. Ali s druge strane, to znači da je Rihanna, cura u koju je zaljubljeno pola svijeta, sada stvarno zauzeta i nitko više nema nikakve šanse.

Pitali su ga i kako je to biti u vezi, jer kako je i sam priznao, nije za monogamne veze, ili barem nije bio sve dok nije upoznao Rihannu. Sada tvrdi da je ova veza puno bolja od svih jer je s osobom koja je za njega 'the one'.

Pogledajte još:

Svi se pitaju zašto Hrvatska nije prošla u finale Eurosonga – jedan je slučajni detalj krivac!


Posve osobno - Demi Lovato izašla s informacijom koja je iznenadila mnoge

Popularni Rihannin hit 'Umbrella' trebala je zapravo biti pjesma jedne druge pjevačice – koja ju je odbila

rihanna veza dečko par