Slika nije pronađena

Dok se ona našminka, mi smo se našminkali, kompletno spremili, pojeli nešto, našli se s frendicom i već popili pola kave.


Kylie Jenner je diva, a ovo će ti samo dodatno pokazati koliko. U posljednje je vrijeme počela redovito objavljivati videe na svom YouTube kanalu, a prije nekoliko dana objavila je novi u kojem ju je šminkao njen vizažist Ariel. Bilo je to i službeno pokazivanje nove kolekcije šminke '24K Birthday Collection', koja izlazi u okviru Kylienog 24. rođendana. Dok ju je Ariel šminkao čavrljali su o različitim temama, a jedna je posebno zapela za uho – vrijeme koje Kylie provodi na šminkanju. Tri i pol sata!Nije ni čudo da joj šminka uvijek izgleda tako besprijekorno, kome ne bi da ih profesionalac šminka po tri sata. Čak je i Kylie okej s tim da toliko dugo traje šminkanje, jer kako je rekla, iskoristi to vrijeme da bude malo na mobu bez da radi, a i podruži se sa svojim vizažistom. I ono najbitnije, na kraju uvijek bude sretna jer joj šminka izgleda savršeno i svaka sekunda sjedenja se isplatila.

Ovo je samo jedna od zanimljivosti o kojima su pričali u novom videu. Kylie se osvrnula i na to da svi kupuju jedno rumenilo za koje se priča da ga ona obožava, ali da je prava istina da ga ona uopće ne koristi. O kojem se radi, otkrij u videu!

Pogledajte još:

Kylie Jenner će zaposliti i trogodišnju Stormi – pokreću joj vlastiti brend?

Kylie počastila fanove - manikura nije jedini razlog zašto ih je iznenadila

Jesu li Kylie i Hailey Bieber drage ili baš i ne? Konobarica ocjenjuje ponašanje poznatih - neki bi te mogli iznenaditi!

šminkanje Kylie Jenner video

Još vijesti