khloe kardashian

Svi imamo neke situacije zbog kojih nas je i dan danas sram kada ih se sjetimo i pitamo se što nam je bilo da smo to išli raditi. Sada je Khloe otkrila koja je to situacija za koju je i nju dan danas sram, a koja je ostala zabilježena u njihovoj reality emisiji.

Puno se ludih situacija odigralo kroz godine u emisiji 'Keeping Up With the Kardashians', nekih za koje je čak i nas bilo sram gledati, ali jedna je Khloe posebno ostala u pamćenju. I to kao najsramotnija situacija u kojoj se našla svih ovih godina kada su snimali show. U nedavnom intervjuu koji je dala za People ispričala je o kojoj se situaciji radi, i morat ćemo se složiti s njom, stvarno je cringe.

Iako je bilo još situacija koje joj je bilo malo bed snimati i kojih se srami, ova se jedna posebno izdvaja. Tada je još bila s Lamarom i htjela ga je iznenaditi zavodljivom snimkom, ali sjeća se da se već tada pitala zašto to radi, a pogotovo sada, kada se sjeća i dalje ju uhvati sram. Pogotovo kada se sjeti da je to bilo prikazano na TV-u i da je i dalje dostupno svima da vide. Napunila je kadu slatkišima i u njoj pozirala gola.

Priznala je da se cijelo vrijeme pitala 'Zašto ja ovo radim pred kamerama??'.

Pogledajte još:

Kći Heidi Klum novim fotkama zabrinula ljude: Ima samo 17 godina, a časopis ju fotka bez odjeće

Poznate osobe koje ne zaslužuju biti slavne: Ovih 7 su celebovi, ali ljudi ne razumiju zašto

Kako će izgledati Stormi kada odraste? Spojila je lica Kylie i Travisa – evo rezultata

sram sramotna scena Khloe Kardashian Keeping Up With The Kardashians

Još vijesti