Slika nije pronađena

Svi su navikli na Jeffreeja u verziji gdje ima dugu kosu, šminku nekih ludih boja, hrpu ostalih make up proizvoda na licu, ludu odjeću, duge nokte... Da ga sretnete negdje nakon što su mu Dolan Twinsi dali makeover, ne bi ga prepoznali.

Ovakvog Jeffreeja Stara svijet još nije vidio. U jednom od svojih posljednjih videa je surađivao s braćom Dolan i na jedan dan su zamijenili živote. Jeffree je tako posao jedan od Dolan blizanaca, a osim što je s njima proveo dan i radio što i oni rade, promijenio je i cijeli svoj izgled kako bi izgledao kao jedan od njih. Makeover je rezultirao izgledom kakav nikada nitko ne bi mogao ni zamisliti na Jeffreeju. Crna kratka kosa, bez lude šminke na licu, s obrvama i u najobičnijoj crnoj odjeći. Jeffree je rekao kako je želio neki skroz drugačiji i ludi video, te je tako došao na ideju da zamijeni život s nekim, a kako je htio nekog u potpunosti suprotnog od sebe kako bi cijela stvar bila što zanimljivija, Dolani su bili savršen odabir.


Osim što se izgledom preobrazio u njih, trebao je i raditi stvari koje oni rade. Tako su otišli u teretanu, jeli proteinsku hranu i skejtali se. Čim je video izašao, fanovi su ostali u šoku i bili iznenađeni koliko je Jeffree dobro izgledao nakon preobrazbe.





A nekima nije promakla ni sličnost s Kris Jenner.


Ali tu nije bio kraj. Nakon što je Jeffree odradio svoj dan kao jedna od Dolan braće, bilo je vrijeme da se Dolani preobraze u klonove Jeffreeja Stara. Crvene perike, kontura na licu i cijeli make up te jednake žute trenirke kakvu nosi i Jeffree.


Obje su transformacije skroz lude! Koja ti je bolja?

Foto: YouTube printscreen/ Youtube/ Twitter

M.T.

Pogledajte još:

Jeffree Star i Shane Dawson su ju BRUTALNO ismijali! Najbolja recenzija proizvoda Kylie Jenner

Kraj najveće YouTube drame! James Charles se u novom videu obračunao s Tati i Jeffreejem Starom

Netko je Jeffreeju Staru ukrao 16,5 milijuna kuna vrijednu šminku - i FBI je uključen u potragu

preobrazba jeffre star video dolan braća youtube

Još vijesti