Slika nije pronađena

Znate li koja je slavna glumica na tijelu ima riječ 'pomfrit', a koji supermodel ima 'mijau' na unutrašnjoj strani usnice?

Čini se kao da se naši omiljeni celebovi tetoviraju kad god stignu. I dok neki celebovi pomno biraju što će trajno urezati na svoje tijelo, drugi pak odabiru smiješne i neobične izraze ili simbole. U nastavku donosimo najbolje, najljepše, najluđe i najzanimljivije celebrity tetovaže.

1.Justin Bieber

Justinovo cijelo tijelo je prekriveno tetovažama, a prošle godine istetovirao je i lice. Iznad obrve odlučio je krasopisom napisati riječ 'grace', to jest milost. Iako ljudi inače zaziru od tetovaža na licu, Justinova je vrlo jednostavna i relativno neprimjetna, a upravo zato nam je jedna od omiljenih.

2.Demi Lovato

Demi ima mnogo tetovaža na tijelu i svaka ima posebno značenje. Neke od omiljenih su nam riječ 'survivor' na vratu i jednostavno napisano 'me' na vjenčanom prstu. No, jedna od njenih najljepših tetovaža definitivno je anđeo na leđima. Sve te tetovaže simboliziraju njeno teško putovanje i borbu s ovisnošću, a Demi ih je tetovirala kao podsjetnik na vlastitu snagu.

3.Kendall Jenner

Ne odlučuje se svaki celeb za dubokoumne tetovaže kakve ima Demi Lovato, a to dokazuje i neobična tetovaža Kendall Jenner. Pijana noć je poznatu manekenku odvela u salon za tetoviranje. Ona je odlučila na unutarnjoj strani donje usnice napisati prvu riječ koja joj je pala na pamet. Ta riječ je bila 'meow', a Kendall sada ima vječni podsjetnik na tu noć, ali i jednu jako cool tetovažu.  

4.Ashley Benson

Slavna glumica koju smo imali prilike gledati u hit seriji Slatke male lažljivice svoju je tetovažu posvetila svojoj omiljenoj hrani. Naime, nedavno je na svoju podlakticu odlučila napisati 'pommes frites', a istu je tetovažu stavila i njena najbolja frendica. Ovo je jedna od najoriginalnijih BFF tetovaža koje smo vidjeli, a upravo zato nam se toliko sviđa.  

5.Hailey Bieber

Titulu najljepše istetovirane ruke definitivno odnosi Justinova supruga Hailey. Osim prekrasnih minijaturnih dekorativnih simbola, na dlanu također ima istetovirano slovo B, koje simbolizira njeno djevojačko prezime Baldwin, ali i njeno novo prezime Bieber.

6.Kylie Jenner i Travis Scott

Kylie i njen dečko Travis Scott odlučili su se staviti identične tetovaže na proslavi njegovog 28. rođendana. Iako parovi obično stavljaju tetovaže koje simboliziraju njihovu ljubav jedno prema drugome, ovaj par odlučio se tetovirati u spomen svoje kćerkice Stormi. Osim slavnog para, za istu se tetovažu odlučila i Kyliena BFF Anastasia Karanikolaou.

7.Joe Jonas i Sophie Turner

Ovaj celebrity superpar ima više zajedničkih tetovaža. Prvu su stavili nedugo nakon zaruka; na zapešća su napisali izraz 'do beskonačnosti i dalje', koji simbolizira jačinu njihove ljubavi. Nakon toga, oboje su tetovirali i lik svog  psa Walda, koji je tragično poginuo u prometnoj nesreći.

8.Ariana Grande

Za kraj smo ostavili jednostavne ali prekrasne leptiriće na ruci Ariane Grande. Fanovi su imali prilike primijetiti obrise leptira na dodjeli Grammyja, ali tada tetovaže nisu bile dovršene. Ariana je nedavno objavila novu fotku na kojoj pokazuje tetovažu - sada je tetovaža osjenčana i izgleda predivno.

Foto: Instagram/Instagram screenshot/YouTube

M.B.

Pogledajte još:

Selena je preboljela Justina? Poljubila se na pozornici s jednom pjevačicom – i stavila zajedničku tetovažu

Obožavateljica je namontirala tetovažu leptira na Shawn Mendesa, a on je šokirao onime što je iduće napravio!

Malo bahato od nje! Poručuje li Miley to nešto Liamu svojom novom tetovažom?

tetovaže tetovaže celebova celebovi najbolje tetovaže

Još vijesti