Slika nije pronađena

Miley Cyrus imala je divlje ljeto. Ostavila je supruga Liama Hemswortha, napisala je pjesmu o tome, prekinula je sa svojom djevojkom Kaitlynn Carter, započela je vezu s Codyjem Simpsonom i sada je u bolnici zbog krajnika.

Međutim, Miley ne dopušta da sva ta ludost prevlada. Svoj boravak u bolnici si maksimalno pokušava uljepšati apsolutnim preobražajem. Kosa, glamur, odjeća - sve. Pitate se, zašto to radi? Pa, prema Miley: 'Način na koji se prikazuješ može odrediti kako se osjećaš'. Ona se očito želi osjećati najbolje što može u toj situaciji nakon vađenja krajnika.


Da bi si priuštila vrhunski bolnički look, pjevačica je započela s kosom. Napisala je: 'Hvala ti mama što pomažeš ovoj maloj bolesnici da izgleda malo bolje tako što mi četkaš kosu @ tishcyrus mama je najbolja!'.Nakon toga, prešla je na bolničku haljinu. Nju je pretvorila u punk nadogradnju slip haljine. 'Redizajnirala sam bolničku haljinu... otprilike @ysl, @courtneylove / @skyferreira vibra', napisala je Miley na Instagram Storyju.


Već znate da look nije gotovo sve dok glamur nije potpun, pa je Miley nabacila jedan nomakeup makeup look kako bi se pripremila za Codyjev posjet. 'BF mi dolazi u posjetu u bolnicu', napisala je.


Za one koji nisu znali, Cody Simpson je australski pjevač i Mileyjin novi dečko. Uz najavu da ju dečko dolazi posjetiti u bolnicu objavila je još nekoliko Storyja s njim, kojima je definitivno potvrdila da su njih dvoje službeno par.


Samo Miley može izgledati ovako dobro dok leži u bolničkom krevetu, zar ne?

Foto: Instagram Screenshot

M.S.K.

Pogledajte još:

Miley je na odmoru vlastita majka nazvala razmaženom i odvratnom! Razlog? Skroz opravdan

Neki su oduševljeni, a za druge je totalna katastrofa! Ari, Miley i Lana Del Rey snimile zajedno pjesmu i spot

Miley Cyrus je poludjela na Twitteru! Izjavila je svašta o sebi, svojoj vezi i razvodu od Liama

makeover veza šminka Bolnica miley cyrus Krajnici Cody Simpson haljina