Slika nije pronađena

Lauren Jauregui, Normani Kordei, Dinah Jane i Ally Brooke, članice megapopularne ženske grupe Fifth Harmony jučer su do suza rastužile Harmonizere diljem svijeta. U svojem priopćenju su objavile da kao grupa uzimaju pauzu nedefiniranog trajanja.

A post shared by Fifth Harmony (@fifthharmony) on


'Razmišljajući o svemu što smo postigle kroz ovih šest godina, koliko je prošlo od našeg početka na X Factor-u, shvatile smo da smo prošle puno toga i zahvalne smo na svemu, više nego ikad. Stvarno smo imale odlično putovanje zajedno i ne možemo izraziti dovoljno zahvalnosti što ste bili s nama na ovoj 'divljoj vožnji'. Nakon šest godina rada, non stop, shvatile smo da trebamo pauzu od Fifth Harmonyja kako bismo ostale vjerne same sebi i razvijale solo karijere. Jako smo uzbuđene i zahvalne što si možemo to priuštiti, kako bismo učile, kreativno se razvijale i pronašle same sebe. Kroz taj period steći ćemo nova iskustva, snagu i perspektivu koje ćemo moći uložiti u našu Fifth Harmony obitelj'. Na kraju su zahvalile svojim obožavateljima i obećale da će se svi planirani koncerti najavljeni za ovu godinu održati kako je i najavljeno.


Jedan od razloga raspada grupe svakako je i njihova manja popularnost od odlaska Camile Cabello prije više od godine dana i njezin uspjeh, naročito pjesme 'Havana'. S druge strane, posljednji hitovi Fifth Harmonyja, primjerice 'Down' i 'He Like That' pregledani su tek nekoliko desetaka milijuna puta na YouTubeu, znatno manje od onoga na što su navikle.


Pa su odlučile raditi upravo ono što Camili nisu dozvolile – razvijati se samostalno. Primjerice, Ally Brooke već navodno radi na samostalnom albumu s diskografskom kućom koja zastupa primjerice Britney Spears, Pitbulla, Aerosmith, a u njezinom timu će biti i Larry Rudolph koji upravlja karijerom Fifth Harmony.

Cure su ovom objavom rastužile fanove diljem svijeta, one poznate i nepoznate. Primjerice, vijest o (privremenom?) raspadu šokirala je Sama Smitha koji je njihov veliki obožavatelj, a upoznao ih je tijekom snimanja emisije 'Carpool Karaoke' s Jamesom Cordenom.


Foto: YouTube/Twitter/Profimedia/Instagram

M.Z.

Provjeri još...

U glazbenom svijetu top, u modi flop: Najgore odjevne kombinacije Camile Cabello

Krivi su: članovi benda koji su bili razlog raspada grupe

Je li ovo početak kraja: Zayn Malik napustio One Direction!

raspad harmonizeri Fifth Harmony Camila Cabello

Još vijesti