Slika nije pronađena

Virgil Abloh dizajnirao je vjenčani veo s citatom za drugo vjenčanje Hailey Baldwin s Justinom Bieberom.

Međutim, Internet je uvjeren da je dizajner napravio pravopisnu pogrešku - i sada se odvija velika gramatička bitka u komentarima svake pojedine fotografije. Riječ je o frazi ''TILL DEATH DO US PART' koja je ispisana na dnu njezinog bogatog vela.


Svi obožavatelji Hypebeast mode znaju da su citirane fraze Virgilov potpis, detalj dizajna koji je viralno proslavio brend Off-White. Međutim, obožavatelji su malo zbunjeni, jer ako skraćujete riječ 'until', zar ne bi trebalo pisati 'til'? Ili je 'till ispravno? Ljudi na Twitteru trenutno burno raspravljaju o tom pitanju.


Prema Dictionary.com 'till' je riječ sama po sebi, odvojena od riječi 'until', iako one znače istu stvar. Obje se riječi uobičajeno upotrebljavaju u engleskom jeziku - zapravo Merriam-Webster izvještava da je 'till' zapravo starija riječ od moderne inačice 'until'. Obje riječi su poprilično stare  i dugo se nalaze u engleskom jeziku. Međusobno su zamjenjive i mogu se koristiti kao prepozicije i kao veznici. Riječ 'til se obično smatra pravopisnom pogreškom, iako se poprilično često koristi u oglašavanju.

Lekcija naučena – nikad nitko nije trebao sumnjati u Hailey, kao ni Virgila.


Foto: Instagram/ Twitter/ Instagram Screenshot

M.S.K.

Pogledajte još:

[FOTO] Otkrij kako je izgledala djevojačka od Hailey Baldwin! Haljinu koju je nosila možeš imati i ti

Justin Bieber otkrio da ima novi hobi – evo čime se sada bavi u slobodno vrijeme

Justin Bieber je otkrio da je u rodbinskom odnosu s jednim poznatim glumcem i jednom pjevačicom

Vjenčanje hailey baldwin. bieber rasprava veo Tipfeler twitter

Još vijesti