Slika nije pronađena

Celebovi znaju imati neke prilično čudne navike, ali razumijemo ih, jer sigurno nije lako živjeti s stotinama tisuća očiju uprtih u tebe non stop. Ed Sheeran je u posljednjem intervjuu otkrio nešto itekako čudno o sebi. Ovo moraš čuti.

Edov život izgleda malo drugačije od tvoga i našega. Osim toga što je mega popularna svjetska zvijezda, čak i kada ne radi, drži se svojih tradicija. Jedna navika koju ima je posebno čudna. Gostovao je u podcastu 'The Collector's Edition' gdje je otkrio da nema mobitel i da ga nije imao od 2015. godine, kada ga se riješio za stalno. Wow! Mobitel ga je samo rastuživao i stvarao ga nervoznim, uvijek se osjećao zbog njega loše i pomalo depresivno. Posebno ga je stresiralo to što svi očekuju da treba odmah istog trena odgovoriti na poruke. I tako je rekao svojoj asistentici da ga se riješi.

Ispričao je kako je to bio spas za njegovo mentalno zdravlje. Nije prestao u potpunosti komunicirati s ljudima, samo je limitirao količinu vremena koju provodi pred ekranom i promijenio način komunikacije. Sada se Eda može dobiti na e-mailu. Redovito provjerava mail i odgovara na poruke, riješi što treba, ugasi laptop i nastavi sa životom. Svi koji ga trebaju moraju čekati da sutra ili za par dana ponovno otvori mail. Napravio je jedino iznimku prošle godine kada je krenuo covid, kako bi mogao biti u kontaktu s ljudima i zdravstvenim djelatnicima. Svaka mu čast, ne znamo kako bismo živjeli i tjedan dana bez mobitela, a gdje tek 7 godina.

Pogledajte još:

Svi pričaju o outfitu koji je Rihanna nosila na spoj - spojila je nespojivo! Pun pogodak ili fejl? [FOTO]

Ljudi vrijeđaju 13-godišnju kćer Jennifer Lopez jer je po njima 'ružna' i ne liči na svoju mamu

Kris Jenner je slučajno objavila neuređenu fotku s Kim – evo kako izgledaju bez photoshopa

celebrity Ed Sheeran čudne navike

Još vijesti