Slika nije pronađena

Hollywood ponekad djeluje kao srednja škola, a tome u prilog idu i slavni parovi koji se stalno svađaju i mire.

Upravo takvi parovi zbunjuju javnost jer više nikome nije jasno jesu li cura i dečko ili nisu. Nedavno su se pomirili Miley Cyrus i Liam Hemsworth koji nisu bili zajedno nekoliko godina, a sada su opet skupa.

No, nisu oni jedini jer ista stvar se trenutno odvija između glumaca Emme Roberts i Evana Petersa koji prekidaju i mire se još od 2012.

Jesu li oni svađalice ili ne, nikada nećemo saznati, ali pretpostavit ćemo da su neodlučni jer ovo su celebrity parovi koji stalno prekidaju pa se pomire:

Emma Roberts & Evan Peters

Film Adult Wolrd je spojio ovo dvoje glumaca 2012., a nakon toga su zajedno nekoliko godina glumili u seriji Američka horor priča. Bili su zajedno tri godine s tim da su se i zaručili, a čak su prošli i kroz incident kada je policija intervenirala jer je Evan imao krvav nos, a Emmu su odveli u pritvor. Prošle godine su prekinuli na ljeto, ali su opet viđeni zajedno kako se drže za ruke.


Miley Cyrus & Liam Hemsworth

Nitko nije ovo očekivao (premda su se fanovi nadali), ali pjevačica i glumac su se pomirili ove godine te su ponovno zajedno. Svi su ostali iznenađeni jer je Miley prolazila kroz teško razdoblje u životu koje je bilo popraćeno različitim partijima, opijatima i vezom s Patrickom Schwarzeneggerom i modelom Victoria Secreta, Stellom Maxwell. Ovaj par se upoznao 2010. na snimanju filma, zaručili su se 2012. te nedugo nakon toga prekinuli. Nadamo se da će ovoga puta imati više sreće.


Hayden Christensen & Rachel Bilson

Nedugo nakon što je Rachel prekinula vezu s kolegom Adamom Brodyjem, upoznala je Haydena 2007. te su krenuli u vezu. Par se zaručio 2008., a dvije godine kasnije su odlučili pauzirati s vezom. To je uglavnom loš znak, ali u zimu 2010. ponovno su bili u zagrljaju jedno drugog. Glumci se još nisu vjenčali, ali imaju kćer Briar Rose koja je rođena 2014.


Megan Fox & Brian Austin Green

Ovaj par je već jako dugo u vezi, a sve je krenulo 2004. (Megan je tada imala 18 godina, a Brian 30), a upoznali su se na setu serije Hope And Faith. Dvije godine kasnije, glumci su obznanili da su zaručeni, a 2009. su rekli da prekidaju. No, tijekom vremena su odlučili dati ljubavi drugu šansu pa su obnovili vezu 2010. pa se brzo vjenčali. Prošle godine su objavili da se razvode, a iza tog cijelog cirkusa ostala su njihova dva mala sina.


Paris Hilton & Jason Shaw

Premda se Paris zaručivala više puta s Jasonom je to napravila prvi put. S ovim muškim modelom Paris je počela mutiti još 2001., a samo godinu kasnije objavili su da su zaručeni. No, to nije dugo trajalo jer prekinuli su 2003. Godine 2010. nakon što je prekinula s Nickom Carterom i još hrpom tipova sa strane, Paris i Jason su ponovno bili par. U intervjuu kod Ellen DeGeneres Paris je rekla kako je ponovno s manekenom te da se dugo znaju i da se vole. Nije trebalo proći puno od tog intervjua da ponovno ne budu zajedno.Izvor: gurl.com

Foto: shutterstock/getty

I.P.

Pročitajte još:

Pukla ljubav: celebrity prekidi koji su nas šokirali 2015.

Celebrity preljubnici - slavne face koje su svoje partnere prevarili s drugim celebovima!

Prekidi koji su nas šokirali: celebrity parovi koji su iznenada prekinuli zaruke
parovi stalno prekidaju celebrity parovi

Još vijesti