Slika nije pronađena

Dejan Lovren već neko vrijeme slovi kao jedan od najzgodnijih hrvatskih nogometaša, no za Šimu Vrsaljka, prije ovog prvenstva, znali su većinom samo pravi nogometni znalci. Nakon što je otvorio Instagram, to se u potpunosti promijenilo!

Najveće iznenađenje ovog prvenstva, uz naravno samo srebro koje su naši Vatreni osvojili, je svakako i Šime Vrsaljko. Zvijezda svakog slavljenja nakon utakmice, bilo u svlačionici, autobusu ili u hotelu, pa čak i kad se radi o šišanju suigrača, on je tu.


Postoji nekoliko 'epic bromance' primjera u Hollywoodu, kao što bi bili Joey i Chandler iz 'Prijatelja', Howard i Raj iz 'Teorije velikog praska' te Marshall i Ted iz 'Kako sam upoznao vašu majku'. No sva su ta prijateljstva ništa, kada ih se usporedi s ovime što imaju Lovren i Vrsaljko. Od zajedničkih liveova i selfija, pa do tagganja na storyjima i raznim komentarima pod slikama, ovaj bromance je zaludio naciju i svima nam pokazao što su ustvari #friendshipgoals.

Donosimo ti neke od najvećih trenutaka ovog bromance-a!

1. Šišanje Kovačića

U vrijeme dok Vrsaljko još nije imao Instagram profil, Lovren je bio tu kako bi sve snimio na vrijeme i podijelio s javnošću. Još na samom početku prvenstva, svi se sjećamo katastrofalne frizure Kovačića, zahvaljujući frizerki čije ime je i dan danas nepoznato. Upravo je Šime bio taj koji je spasio stvar i ošišao Matea. Moramo priznati, Mateu uopće ne stoji loše ni ova frizura... Mogao bi Šime biti i frizer!


2. Prvi selfie

Šime je svoj Instagram profil otvorio sedmog srpnja, te je taj dan objavio dvije slike: jednu samog sebe, uz opis u kojem se šali na vlastiti račun kako tek nakon osam godina otvara svoj Instagram profil, te selfie s Lovrenom u svlačionici nakon što su pobijedili Ruse!


3. Marica

Kada bismo morali izdvojiti dvije pjesme koje su obilježile ovo prvenstvo, svakako bi se radilo o sada već himni nogometaša, 'Nije u šoldima sve', ali i o pjesmi 'Marica' Daleke Obale. Ovu smo pjesmu također čuli nekoliko puta na raznim liveovima (polako, doći ćemo i do toga...), ali svakako je najupečatljivija upravo ova izvedba! Čudan filter i 'zanimljiva' koreografija su bile recept za hit godine!


4. Komentari na slikama
Baš kao i ti i tvoja BFF, Vrsaljko i Lovren si također komentiraju skoro sve slike. Bilo da se podbadaju ili si dijele komplimente, u svakom slučaju nas pošteno nasmiju. Donosimo ti neke od najboljih komentara!

5. Live

Uz hrpu live-ova koje smo gledali prošla dva mjeseca, daleko su nam najdraži bili oni gdje je bio upravo ovaj dvojac. Jedan od najgledanijih je zasigurno bio live nakon velike pobjede nad Engleskom. Ako ga kojim slučajem nisi pogledao/la, obavezno baci oko na to!


A da svima fali ovaj dvojac, pokazuju i komentari koji se nalaze pod njihovim novim objavama. Ipak, ispod jedne slike su se našli zanimljivi komentari, pa izgleda kako možemo uskoro očekivati i novi live?6. Doček Vatrenih u Zagrebu

Doček koji je gledala cijela nacija, što uživo, što na televiziji, što putem live prijenosa od strane nogometaša, obilježili su hrpa trenutaka. Od Vide koji je stalno padao s vrha autobusa, pa do Vrsaljka koji usred svega jede Domaćica kekse, ili Kovačića i njegove izjave 'Mi smo svi pijani ka' mace', jedan od highlighta večeri je svakako bilo i obraćanje Lovrena publici na Trgu. Ilitiga zajedničko obraćanje njega i Vrsaljka...


Koji su tvoji omiljeni trenuci ovog bromancea?

Foto: Instagram

A.Š.

Pročitaj još:

HOROSKOP 'Vatreni' u zodijaku – saznajte kojem znaku pripada vaš omiljeni hrvatski nogometaš

Seksi nogometaši po struci su nešto sasvim drugo – saznaj koju srednju je završio tvoj omiljeni 'Vatreni'

KVIZ: Jesi li pravi nogometni fan?

Dejan Lovren Šime Vrsaljko nogomet Bromance