Slika nije pronađena

Cindy Crawford mnogo je puta prozvana najljepšom ženom na svijetu, a budući da su geni ipak geni – ona ima 16-godišnju kći koja jako puno nalikuje slavnoj mami. Cindy je devedesetih bila najtraženija manekenka, a sad je došlo vrijeme za mlađe generacije.

I dok trenutno tron drže Gigi i Bella Hadid i Kendall Jenner, kroz par godina svi će htjeti samo Kaiu Gerber. Naravno, možemo reći da je mama može ugurati u sve modne priče, ali ruku na srce, cura je stvarno slatka.

No, problem je što danas to nije dovoljno. Dok su u prošlosti manekenke samo bile lijepe i hodale po pisti, danas se cure moraju brinuti i za imidž i društvene mreže.

Baš kao što je njezina mama pazila da se ne uplete u nikakve skandale, Kaia uz sebe ima stilisticu  Elizabeth Sulcer koja se brine da u svakoj prilici izgleda sređeno i lijepo. Kći slavne manekenke profilirala se kao zvijezda  street stylea i čiji stil žele sve mlade cure danas – takozvane pripadnice  generacije Z.

Budući da uz manekensku karijeru Kaia gradi sliku cure na koju se možete i vi ugledati, broj njezinih sljedbenika na Instagramu raste.

Pratite li ju već?


Foto: Instagram

I.I.

Pročitajte još:

Gigi Hadid ima dvojnicu koja je plus-size manekenka – koja je koja?

BEST OOTD: 10 vestica iz kojih nećeš izlaziti čitavu jesen

Gigi Hadid odredila novi ljetni trend – sviđa li vam se?

Manekenka kći cindy crawford Kaia Gerber

Još vijesti