Victoria Beckham i Kaia Gerber

Victoria Beckham na svojoj je Facebook stranici podijelila fotografiju manekenke Kaie Gerber koja nosi haljinu iz njezine kolekcije proljeće/ljeto 2023.

Victoria se pohvalila crnom mini haljinom s prorezima i volanima, ali i sjajnom manekenkom koja nosi njezin dizajn. No, Victoria nije mogla niti slutiti kakav će efekt izazvati njezina objava.

Naime, mala crna haljina u potpunosti je pala u drugi plan pored cipela na nogama mladog modela. Riječ je o štiklama brenda Loewe i njihovog modnog dizajnera Jonathana Andersona.

Štikle, koje na prvu izgledaju kao da imaju mnoštvo volana, zapravo su napravljene od balona te su postale predmet ismijavanja na društvenoj mreži. Tzv. „Comic Ballon Pumps“, možete naručiti preko interneta. Dostupne su u crvenoj boji, i to po cijeni od 1850 dolara, a možete ih pronaći ovdje.

Trebaju mi jedne ovakve za brisanje podova dok hodam modnom pistom“, stoji u komentarima.

„Briljantno! Možete prati pod dok trčite u trgovinu i tražite povrat novaca, jer vam se haljina raspala“, rekao je drugi komentator.

Jedan je pak korisnik Facebooka zaključio kako Kaia izgleda kao da se upravo borila s medvjedom te da bi radije zadržao svojih 1850 dolara, nego potrošio ih na nešto ovakvo, bez obzira što nosi potpis dizajnera.

Victoria Beckham Kaia Gerber štikle od balona comic ballon pumps ljudi ismijali cipele cipele za brisanje podova

Još vijesti