Slika nije pronađena

Na svim društvenim mrežama celebovi 'vode rat' oko toga tko će biti najpopularniji i imati najviše pratitelja. S obzirom da je trenutno TikTok glavno mjesto, tamo gdje su svi, sve su oči uprte i u brojke pratitelja na njemu.

Svi su celebovi na TikToku, zabavljaju se, pokazuju nam svoje mačke, zbunjuju fanove i dijele isječke iz svog života. Ali tko ima najviše pratitelja? Tko to ima najzabavnije videe? Do sada je Billie Eilish bila najpraćeniji ženski izvođač tamo, što nije iznenađujuće, jer čim je došla, podijelila je neke prilično čudne videe i svi su se zakačili, čekali što će još Billie napraviti. Ali onda se pojavio netko drugi, Selena Gomez, i ukrala svu pažnju. Ovih je dana pretekla Billie u broju pratitelja i tako sa svojih 33.6 milijuna pratitelja postala najpraćeniji ženski izvođač.

@selenagomez

wait for it... ##perfectstrokes @rarebeauty

I like you have a cupcakke - reibert

Billie je na drugom mjestu, s 33.4 milijuna. Razlog zašto se to dogodilo je vjerojatno taj što Billie ne objavljuje redovito i prošlo je već mjeseci od zadnje objave. Iako ju svi vole, Selena nas redovito zabavlja i brojka pratitelja joj je brzo skočila.

@selenagomez

My 73 year old grandfather had to prove a point

original sound - Selena Gomez

Obje su i dalje daleko od toga da postanu najpraćenije osobe na TikToku, jer Charli D'Amelio i njenih 124.1 milijun pratitelja nitko ne može dostići ni prestići. Čak ni Billie i Selena.

Pogledajte još:

Još jedan u nizu opasnih izazova na TikToku – ljudi zbog njega masovno stradavaju

Kylie podijelila sretne vijesti sa svojim pratiteljima na Instagramu

Instagram profili koji su najbrže došli do milijun pratitelja: Prvom na listi je trebalo samo sat vremena!

celebovi broj pratitelja pratitelji tiktok

Još vijesti