1

Top 10 profila koji su napravili najveću uzbunu kada su se pojavili na Instagramu – svi su ih pojurili zapratiti. Danas broje i po nekoliko desetaka milijuna pratitelja, što nije ni čudno s obzirom na to kakvu su prašinu digli čim su se pojavili.


Ovo su oni profili koje kao da su svi jedva čekali, jer kada su došli, pratitelji su se slijevali brzinom munje. Za vrijeme koje ti treba da pogledaš film, vlasnici ovih profila već su dobili i po više od milijun pratitelja. Postoje celebovi koji i dalje odbijaju napraviti Instagram, a kada bi neki od njih sada napravili i objavili nešto top, sigurno bi se pridružili ovoj listi, sjetimo se samo koliko je nastala ludnica kada se Jennifer Aniston pridružila Instagramu i objavila fotku s 'Prijateljima'. Donosimo ti pregled od 10 Instagram profila koji su najbrže došli do milijun pratitelja i koliko im je trebalo za to. Moraš vidjeti koliko je trebalo prvom profilu i tko je njegov vlasnik!

10.David Beckham – 24 sata


Foto: davidbeckham / Instagram

Iako mu je trebalo najduže od svih na ovoj listi da dođe do milijun pratitelja, čak cijeli jedan dan, sada je itekako pretekao mnoge druge profile s ove liste jer ima preko 68 milijuna! Ovo se čini kao da mu je trebalo dugo, ali prvu je objavu stavio još 2015. godine, kada iako je bio popularan, nije bio Instagram ovoliko popularan kao što je danas.

celebritypoznatiinstagrammilijun pratitelja

36.228
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!