Slika nije pronađena

Mislimo da ćemo napokon naučiti kada nam jedan takav dečko slomi srce, ali onda za par mjeseci opet se ponavlja ista priča. Dečki koji su idioti imaju neke stvari koje privlače cure iznova i iznova.

Dobri dečki ostaju u sjeni jer se ne uspiju izboriti za pažnju cura ili im jednostavno ne budu zanimljivi i radije ih cure pretvaraju u prijatelje nego u nekoga s kime bi bile u vezi. Čini se kao da dobrih dečki nema, ali ima – samo ih nitko ni ne primijeti jer ti pažnju uzme onaj kojeg ne možeš imati. Nisi jedina koja uporno naletava na idiote koji ti slome srce za par mjeseci, a nemoj se ni kriviti što si opet pala na jednog takvog. Ovakvi su dečki curama privlačni, a ovo je 7 razloga zbog kojih toliko cura uvijek iznova i iznova pada na njih. U nekom od ovih razloga ćeš se i ti prepoznati, a sada kada znaš zašto to radiš, lakše ćeš tu naviku i promijeniti.

1.Glume da su dobrice

Kada nekoga tek upoznaš, možeš povjerovati da je ta osoba stvarno dobrica ako se tako ponaša, a realnost može biti da samo glumi kako bi te osvojio. Bit će sav pristojan, drag i sladak, ali to je samo fasada. Kako ćeš ga bolje upoznavati tako će ti biti sve jasnije da ipak nije baš dobar, ali do tada ćeš već toliko pasti na njega da ćeš odbijati vidjeti i doživjeti sve ono negativno…dok ne bude prekasno.

2.To što su idioti zapravo vidimo kao da taj dečko ima puno samopouzdanja

Ovo se dvoje lako zamijeni, pogotovo ako nekoga ne poznaješ baš dobro. Samopouzdanje je privlačno, a način na koji se ovaj tip dečkiju ponaša, na prvi se pogled može činiti kao samopouzdanje, i zato padneš na njega. Istina je zapravo da se tako ponaša ne zato što je pun samopouzdanja, nego zato što ga nije briga za nikoga ni ništa.

3.Mislimo da dobrih dečki više nema pa se uvjeravamo da ćemo ovoga promijeniti

Dobre dečko nitko ne doživi jer se oni neće staviti u centar pažnje i može se činiti da su svi pomalo idioti, ali onda se uvjerimo da to nema veze, jer da ćemo ga promijeniti. U toliko knjiga i filmova su glavni ženski likovi uspjeli promijeniti dečka koji im se svidio, pa kako onda ne bismo mogle to i mi? Šanse da ćeš to uspjeti su jako male.

4.Uzbudljivi su

Imaju ono nešto zbog čega će privući tvoju pažnju. S njima ti nikada neće biti dosadno i sve će izgledati kao luda avantura. To zvuči dobro, ali to je zato što nema nikakve kvalitetne osobine za ponuditi te kojima će te osvojiti.

5.Neće ti samo tako dati kompliment, a onda kada ti ga da, osjećat ćeš se kao kraljica

Kada nešto ne možeš imati, a onda to napokon dobiješ, osjećaš se 100 puta sretnije. Tako je i s komplimentima. Ovakvi dečki ti neće govoriti slatke stvari i nabacivati komplimente, čuvat će ih za posebne prilike i onda ti ih reći – i baš zato što to ne rade često, kada naprave, ima veći utjecaj nego što treba imati.

6.Cure vole izazove jednako kao i dečki

Svi uvijek govore da dečki vole kada je neka cura izazov i kada se moraju potruditi da ju osvoje, ali isto je i s curama. I one padaju na to kada se moraju malo potruditi kako bi dobile nečiju pažnju. A dečki koji se pokažu da su idioti su najčešće upravo takvi – oni oko kojih ćeš se morati potruditi.

7.Imaju osobine koje cure privlače

Vođe su, dominantni su, znaju kako nekoga očarati, slatkorječivi su, sigurni u sebe, uvijek imaju kontrolu nad svime, samostalni…i sve su to osobine koje ovako na prvi pogled djeluju idealne i kao nešto što želiš u dečku, ali to je samo jedna strana medalje. Ona druga strana, koju nećeš vidjeti odmah puna je osobina koje će ti samo stvarati probleme – neodgovorni su, djetinjasti, emocionalno nezreli, arogantni, agresivni, pohlepni, sebični… Kada kreneš otkrivati te osobine, pokušat ćeš ih opravdati jer ipak ima i dobre strane, ali u nekom trenu će ove lošije ipak prevladati.

Pogledajte još:

Dečkima uvijek treba dugo da se jave nakon svađe - ili se ni ne jave! Postoje 4 razloga zašto to rade

S kakvim će dečkima cure biti najsretnije u vezi? Ako želiš dugu i sretnu vezu – treba ti ovakav dečko

Gdje će svima odletjeti pogled kad te prvi put vide? Cure i dečki uglavnom se slažu oko jednoga!

Dečki idioti zaljubljivanje

Još vijesti