Slika nije pronađena

Niske cure ponekad imaju pravih problema kad je u pitanju moda. Kakve cipele obući, suknja ne može biti predugačka, što s hlačama? A tek kad uzorci dođu na red! Prava noćna mora, no uz pomoć nekoliko jednostavnih savjeta tvoj život može postati puno lakši.

Ako si se pomirila s time da više nećeš rasti, onda je vrijeme da modnim trikovima nadomjestiš centimetre. Ovo su neki savjeti koji ti mogu pomoći:

1. Za tebe samo kratko

I dok mnoge curke zaziru od mini suknjica, one su kao stvorene za tebe. Sve suknje ili hlače koje idu preko koljena vizualno će te još više skratiti, a to nikako ne želiš. Suknjice, haljine ili hlače koje idu nekoliko centimetara iznad koljena super će ti stajati.

 

2. Okomite prugice kao najbolje prijateljice

Osim što cool izgledaju, one će napraviti da ti tijelo izgleda dulje. Izbjegavaj vodoravne pruge jer, bez obzira na visinu, one stvaraju dojam širine.


3. Male, slatke torbice

Naravno da žene vole velike torbice u koje će stati pola njihove kupaone i sobe, ali savjet za niske cure ipak glasi drugačije. Tvoj najbolji prijatelj su male torbice koje će biti proporcionalnije tvom tijelu, a danas stvarno možeš pronaći cool torbice s ludim uzorkom.


4. Pronađi svoj dućan

Iako se sad nose oversized stvari (prevelike jakne, baggy hlače), ti se ipak drži onog što ti bolje stoji. Pronađi dućane u kojima imaju manje modele odjeće kako ne bi imala problema da ti je 'S' preveliki.


5. Ne moraš nositi štikle

Iako su ti vjerojatno svi rekli da je super što si niska jer možeš nositi štikle, ti jednostavno nisi tip za to. Niske cipele koje imaju ušiljeni vrh vizualno će izduljiti tvoju nogu, a osim toga, pravi su hit ove jeseni.


6. Dobar krojač zlata vrijedi

Lako je pronaći traperice ili jaknu, ali što kad ti treba haljina za nečije vjenčanje ili firmu. Zato je tu krojač koji ti može napraviti sve po tvojoj mjeri. Ako zna što radi, može ti napraviti mrak haljinu koja će istaknuti sve tvoje obline.


7. Svaka čast stvarima s visokim strukom

Niske cure stvarno su sretne što se visoki struk ponovno vratio u modu. Skunje ili hlače visokog struka daju dojam da su noge puno duže.


8. Što je s čizmama?

Jesen i zima pravo su vrijeme za slatke čizmice, a i tu imamo dobar savjet. Izbjegavaj visoke ili 'jahače' čizme, kao i one do koljena. Tebi će super stajati one do gležnja, a ove jeseni i zime u trendu su upravo takve. 



Foto: Shutterstock/ Giphy

I.I.

Pročitajte još:

Zašto je dobro biti niska cura?

Kakvo je vrijeme tamo gore: problemi koje će razumjeti samo niske djevojke

10 stvari koje ne smiješ reći niskoj djevojci

visina niska cura

Još vijesti